Blogger templates

^^ Alia Kaiyisah ^^



Fine. Gambar dengan ayah belum ada lagi. Tinggal dua minggu sebelum boleh kembali bertiga. Ahhh counting days, counting dayssssssss.

Menghabiskan sisa2 cuti dengan bergomol sama anak dara, emak abah dan adik2 yang lain. Sure lepas ni rindu. Dah cuti lama, mengalahkan cuti time berpantang dulu. Masa mak & abah hantar balik Pjaya after confinement dulu pun nangis tak berlagu diam2 tak ada siapa yang tahu. OK sila ketawa.

Overall, menjaga Alia Kaiyisah sepanjang ketiadaan ayahnya ni memang mencabar. Mungkin akan menjadi sangat mencabar kalau tanpa keluarga disisi. Maklum sajalah, budak tengah nak naik. Semuanya nk explore sendiri sampai ibu jadi sesak napas nak melayan kerenah dia.



Almost 18 months baby.

Mode sekarang ni adalah kerja kerja kerja. Ambil baju kerja baru. Beli kasut kerja baru. Cari tudung baru. Henbeg baru. Oh semua mesti baru sebab nak ambik mood kerja katakan. Harapnya selepas ni semangat kerja pun baru lah so harus buat kerja sungguh2. Ermmm part nk hadap bos tu yg letihhhh.


OK guys. Jumpa lagi dalam next entry. Tata!.




Doakan application saya ke UiTm sangkut ya. Dapatlah merasa kerja baru dengan gaji baru. Auwwwww. :D


0 busy bees:

Post a Comment