Blogger templates

('',)

Alhamdulillah. Final exam for final semester sudah berakhir. Buku sudah kemas elok masuk dalam drawer. Kertas2 assignment dan conteng2 buat kira2 pun sudah selamat masuk dalam tong sampah.

Harapnya akan tamat with flying colours. Erk, if tidak flying colours dapat sipi2 pun jadilah. :D

Oh. Graduation will be on October. *Happy mode. senyum sampai telinga*. Tak sabar mahu ambil gambar cliche berlatarbelakangkan rak penuh buku tebal, pegang skrol bersama hubster dan si anak dara tu. Ya, sila gelak. Sebab masa grad yang dulu tu aku x sempat nak buat. :D

OK. Mood blogging kelaut seperti selalu. Kali ni mungkin sebab stress nak kena kerja semula. Counting days saja ni. Lepas ni masuk office semula buat gaya macam budak baru masuk kerja.

Nak buat mcm mana. Kalau tak ada kerja nanti tak ada gaji. Tak boleh nk bersosial pulak. -___-


*Soping untuk budak ini*


Nasib baik tak ada masalah dalam hal menjaga Alia Kaiyisah. Kalau tidak lagi serabut kepala mak. For the time being until Hari Raya, Cik Nab akan jaga Kaiyisah. Terima kasih Cik Nab. Then Insya-Allah MIL akan sambung jaga hingga ke...erk, hingga anak2 aku yang seterusnya kot. Hehehe. Mengikut plan, in laws akan settled down in KL for good.

Insya-Allah kalau semuanya mengikut perancangan dan diizinkan oleh Allah.

Husband pun akan tamat kursus pertengahan Julai nanti. Oh tak sabarnya mahu kembali kepada kehidupan sebelum ni. Rindu. Dan yang paling tak sabar nak lihat hubster yang terkini. Yang kurus dan ramping. Auwww. Cuma mungkin mula2 ni agak hitam legam sikit lah. Hahaha.



*Suami saya yang gemuk*


Hari Raya tahun ini di Johor lagi. HAHAHA. *evil grin*. So kepada blogger momma di Johor, sila buka rumah anda sebab saya nk terjah. :D

FINE. Ini namanya entry tak-tahu-apa-nak-tulis sebab blog dah semak samun. Plus, dslr telah direhatkan sebab masuk klinik. Masalah bulat2 yang kome nampak dalam kebanyakan gambar Alia Kaiyisah sebelum ini. Jadi, entry tanpa gambar adalah paling tak syok. So aku tepek jugak lah gambar lama. :p


Okeylah aunties. Jalan dulu. Nanti ibu sambung type lagi ye. :D



0 busy bees:

Post a Comment