Blogger templates

Selok nak berjalan lagi.


Adoi.

Semak kepala dah beberapa hari ni. Memikirkan sama ada patut ke tidak patut aku terima itu offer. Kalau tanya sama laki ai, sudah tentu jawapannya nanti dulu. Tapi peluang macam ni bukan selalu datang. Entah2 seumur hidup sekali. Agaknya lah, rezeki kan Allah yang bagi. :)

Fyi, aku dapat voucher free accommodation ke Gold Coast, Australia untuk 8 hari 7 malam. Pheww, dengar macam best kan. But bear in mind, cuma accommodation sahaja okey. So sekarang ni tengah selok pikir nak pergi ke tidak.



The beach. Auwww.

Voucher valid for 1 year. So kalau nak pergi kena pergi before mid July next year. Oho..kalau mak gaji besar pun belum tentu sempat nak kumpul duit. Keh keh keh.

Flight ticket, mai aih sungguh mahal. Itu pakai Air Asia. RM3300+ return for 3 pax. Oh, Alia Kaiyisah sudah dikira ya tiketnya. Uhuhu. Itu belum campur duit makan, jalan-jalan dan sourvenir lagi. Kalau nak pergi juga, alamatnya kena bawok beras, roti segala siap2. Kah kah kah.



Dolphin. Euwwww.


Sudah lah hujung tahun nak berhabis di Bandung. Adoi. Ini namanya rezeki. Kalau tahu nak dapat rezeki yang ini, tidak ler aku beli tiket ke Bandung ittew kan. Whatever pun, keputusan belum buat. Booking can be made at least 60 days before arrival so masih banyak masa untuk buat keputusan.



Harap2 ayah kasi greenlight lah Alia Kaiyisah. Boleh lah ibu bawak awok ambik gambar sama Spongebob dan Patrick kat sana nanti. Macam minah salleh atas nun kan. *verangan*.

0 busy bees:

Post a Comment