Blogger templates

Sesi Makan with BFFs


Ini Red Velvet pemberian Sharena. Sedap compared to yang dibeli di pasar Putrajaya. Sudah le 1 slice 5 ringgit, rasa dah macam kek kurang baking powder pula kan. Thanks babe.

Btw, we had lunch last Friday at Tutti Frutti kat Cyber. Banyak kali pergi Cyber tapi kali ni lah aku betul2 tengok jalan. Sebab selalunya aku cuma nampak hutan je kat Cyber ni. Haha.

Fad memang best. Tak ada masalah dengan jalan. Sebab aku pun selalu pergi Cyber tapi x pernah nya nak ingat jalan. Yang penting, aku dengan Evyn kat belakang asik rasa macam dalam kereta F1. Kan Evyn, kan?. :p

Nama je lunch. Tapi makan yogurt ice cream. Kenyang.

Tapi kenyang time tu je lah kan. Sampai Putrajaya aku tapau nasi kerabu lauk ikan goreng dan telur masin sama teh ais. Kah kah kah.


Ok. Ni gambar senonoh sikit. Fad : senyum happy kenyang makan ice-cream. Ena : Muka kelat sebab dia makan ice-cream paling lambat. Aku.

Lupa nak mention yang ini kali pertama aku ke sini. Dah macam orang jakun kekdahnya. Apa yang jakun tu, biarlah aku sendiri yang tahu. Kot2 ke kome perasan, toksah lah dok up cerita kat mukabuku sana ya. Mementang lah aku dah tak boleh nak masuk lagi. :p



Fad : Happy sokmo. Ena : Muka kekenyangan, or should i say kenyang ice-cream tapi masih lapar nasik?. Evyn : maintain comel.

Agenda adelah chit-chating. Dok update cerita2 baru kepada rakan yang sokmo tertinggal keretapi. Pasrah aja lah kan. Bukan selalu pun boleh on9 mukabuku. T__T

Its a great lunchdate. Thanks Fad sebab fetch daku di Putrajaya, Sharena sebab banjer RV dan Evyn sebab sudi luangkan mase lunch sama. Next time kita date lagi ya. ♥ ♥ ♥

0 busy bees:

Post a Comment