Blogger templates

Ice cream moment



Ice cream moment@ Zoo Negara. Julai, 2011.





Erk. Dah macam wordless wednesday pula. Layan saja lah pix yang ada ni, tuan tanah kedaung tengah dalam mode berdukalara dan masalah ketidakstabilan hormon.


Btw happy weekend yu oll. Cant wait to break fast dengan masakan hasil air tangan bonda. Oh bonda tunggu kepulangan kami anak2mu, dari perantauan ini ya. :)












* Shopping raya phase 1 & 2 done. Next, kita create new phase utk tambah list perbelanjaan. I loike. * Update ketuk2 Ramadhan versi diri sendiri dah tak terbuat. Padah bila perubahan hormon berlaku. * Baking baking baking zzz baking baking baking zzz baking baking bakingggggggg bila mau habis daaaa.




6 busy bees:

OneSimpleMother said... Reply To This Comment

perubahan hormon..? alia mahu dapat adikkah..? :)

Ann said... Reply To This Comment

hehehe
perubahan hormon tetiap bulan kak
bukan hormon yang satu lagi tu
yang itu belum lagi
next year, maybe kalau ada rezeki
;)

antalya said... Reply To This Comment

mya pon ada ekrem moment jugak.next week mau publish entry

nanonano said... Reply To This Comment

hahah baru nk ckp
ingtkan nape la tibe2 prubahan hormon tu, ekekke

Ann said... Reply To This Comment

Yun
sila update cepat mau baca
kita lama dh x update
banyak benda nak citer tp malas
skang ni asyik malas malas malas
apa nk jadi tah
:(

Ann said... Reply To This Comment

Na
aku tahu mu mesti pk yg ittew aje kan
hahaa
aku masih setia dgn janji kita
nak naik kapal sama next year
hahaha

Post a Comment