Blogger templates

Ramadhan # 16



source here





I am so into this right now. I want i want i want. Credit to Analyana sebab membuatkan me terliur tengok gambar dalam blog. :P










8 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

leh wat sendiri ni ann. beli air botol rutbir.pastu eskrem vanila. taraaaa.dh dpt. hubby selalu wat tau

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... Reply To This Comment

im sooooo into it tooooooooooooo tapi apekan daya. on diet control. hubby tak kasi green lite sbb ade kencing manis kan pregnant kali ni..uhuhuhu :-(

Ann said... Reply To This Comment

Yun
yelah kenapa daku tidak terfikir dari tadi
hahaha
dok galok minta husband bawak pergi alamanda lepas tarawikh karang
kehkehkeh
thanks yun good idea!

Ann said... Reply To This Comment

Rose
yelah awak tak boleh minum ni
manissss
tunggu lepas confinement nant ye laling
kena banyak sabarrrr
hehehe

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

hai sedapnya, terasa cam dia lalu2 kat tekak ni.

Ayuraza said... Reply To This Comment

saya dulu keje a&w..boleh gemok ok kalo makan hari2..hehe..tapi sedappppp sangat kan..

Ann said... Reply To This Comment

Fie
terasa ajelah kan
dapat nya tidak lagi
adoi
so cravinggggg mcm tengah pregnant pulak
;)

Ann said... Reply To This Comment

Ayuraza
syoknya kerja A&W sure hari2 makan free
hehehe
btw root beer dia + float mmg sangat misteri
sebab sekali minum mesti nak lagi dan lagi dan lagi
haha

Post a Comment