Blogger templates

Ramadhan # 2

Alhamdulillah.
Selesai puasa untuk hari kedua dengan gembira. Ini menu semalam. Seperti biasa, gambar adalah ikhsan Encik Google. ;p





Ya. Semalam dapur adalah tutup. Maka makanan di atas adalah hasil pilihan dari bazar di pejabat. Alhamdulillah berjaya pecah rekod beli diluar. Haha. Malas masak semalam sebab husband on shift so dia berbuka di pejabat. Sebagai isteri, kena hormat suami lah kan. Suami cuma berbuka makan nasik bungkus takkan isteri nak berbuka masak lauk macam2. Tak baik gitu. *Alasan*

OK. Sekarang tekak macam nak makan ketam. Sebab nampak gambar ketam dalam blog someone. Adoi. Wajib pergi beli dan masak ketam bercili untuk berbuka. Dap dap dap.

Tarawikh masih dekat rumah. Kata merajuk dengan makcik laser kan. Haha. Cuma malam tadi sempat buat 4 rakaat lepas tu terus pengsan bersama2 anak dara. Huh.

Mana tidak. Makan nasik sepinggan. Lepas tu layan rojak singapore. Makan biskut raya sendiri bikin. Kenyang dan mata pun rasa nak pejam. :p

Dah dah. Sebelum merepek tak tentu hala pasal makan. Roger & out.




*Pada sesiapa yang berdekatan dengan JPA, sudi2kanlah datang ke jualan Puspanita. Boleh lah rasa2 i punya cheese tart, fruit tart & carrot cheese cake. Insya-Allah.

0 busy bees:

Post a Comment