Blogger templates

Dahulu dan sekarang



Aku terjumpa gambar ni dalam folder gambar lama2. Telan air liur sekejap. Begini kah rupanya dia?. Keh keh keh. Oh, husband. Betapa gemoknya kamu dulu (",).


Minta daging kat pipi tu sikit boleh tak?. Nak kasi tampal dekat lengan urat ijo ni, T_T. Btw i love the new you. Mmmah mmmah bak kata Alia Kaiyisah.

10 busy bees:

yaya+frdz+auf said... Reply To This Comment

kenapa dia kurus aan? ketara nyaa kurusnya.

antalya said... Reply To This Comment

dulu dia comel. skrg dia ensem dan nampak lebih matang.cewahh

Fahreen Fredo said... Reply To This Comment

Hahaha ketara gile ye. Takpela sesame kurus, nampak comel :D

Header macam header fahrin dulu. Cutenye awak alia!!

sharEna said... Reply To This Comment

tp yg chubby tu mcm more frenly pulak nengok? acane tu yerp? hehe..

nanonano said... Reply To This Comment

sedap je mu eh suruh dia kurus,
now dia lak nk suruh mu berisi blk, acane?? hehehhe

Ann said... Reply To This Comment

Yaya
after kursus 6mths tu dia kurus yaya. kitorang pun kurus sebab makan hati kena tinggal T_T.

Ann said... Reply To This Comment

Yun,
acewah
hensem eh skang keh keh keh
dulu mmg comel part muka
part lain tu yg x tahan den nk tgk
:P

Ann said... Reply To This Comment

Reen,
syok sikit lah sekarang ni, sbb dulu org asyik tegur nape akak kurus sgt (sbb husband npk gemok, :P).


btw akak budak baru belajar. tgah gian ber'photoscape'. ok, sila gelak :D

Ann said... Reply To This Comment

Mek ena,
yg chubby tu npk mcm budak2 tu psl mu tgk more frenly.
yg versi kuwus lak ada npk sikit serious n garang
:)

Ann said... Reply To This Comment

Mek na,
*telan ayaq liuq dulu*
klu dia suruh aku gain weight
aku akan guna alasan bhw kadar metabolisme aku tgi
so payoh nk gemuk
hehehe

Post a Comment