Blogger templates

The deal is on!.

Adoi.

Yang ini memang looks tempting. Macam wajib beli kupon banyak2 n makan every weeks. Then timbang kita tengok berapa banyak yang naik. :P




Btw to BFFs. Jom beli then nanti on the 26th tu boleh dinner ramai2 di MFM. Awww, i loike!.


2 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

hamboihh byk nor program hr tu??
hahhahaha mane nkg main ball byk2,
mane nk mkn soto lg
mane nk mkn red velvet lg,
lg mau pegi sni, heheh
eh bukan ena ckp nk belanje kite ke ni hr tu?? :p

Ann said... Reply To This Comment

hahaha
ni namanya tamak haloba
semua nak buat dlm ms 1 hari
kan kannnnn

eh ye la
aku rasa ena sudah lupa tu
nanti kita remind dia balik yep
:P

Post a Comment