Blogger templates

Bulan ke 21.

Alhamdulillah. Bertambah usia sebulan anak ibu dan ayah. :))




Selamat Ulangbulan ke 21, Alia Kaiyisah. 3 bulan lagi awak akan berusia 2 tahun. Auwww betul2 pantaslah masa berlalu. Ibu asyik kira usia awak, sampai terlupa nak kira usia ibu dan ayah. :(




Dah lama tak timbang berat dan ukur badan. Entah berapa kilo awak sekarang ni. Last time timbang masa awak demam last 2 months kot. Entah, ibu pun dah lupa. Banyak minum air semut agaknya. :P

Last weight is 11kg. Sekarang entah berapa. Memang sangat tak larat nak dukung lagi. Tapi being u yg memang mengada2 sejak pandai jalan, asyik nak dukung aje. Bila ibu pandang ayah dukung awak, dah sangat tak sesuai taw.



Bak kata anT Sharena, awak dah makin behave sejak minum susu kurang gula tu. Mungkin ada betulnya lah awak hyper dulu pasal susu mahal tu. Haha. Sekarang ni even makan coklat pun, tidaklah se-hyper dulu. Cuma coklat is dikawal skrg ni. Kena sorok jauh2 dalam fridge tu.




OK. Ayat cliche, semoga awak membesar dengan sihat, berjaya hidup dunia dan akhirat. Dan moga mama jaga awak dengan baik ya sayang. Ibu ayah ♥ awak. Infinity. ('',)


6 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

terlupe usia ayah ibu ke saje buat2 lupe? hahaha

sharEna said... Reply To This Comment

sbb nape Ksiya dah behave hnya Allah yg tahu sbnrnya kan?

tp aku bajet mmg sbb susu la...hehe..wallahualam

aku pon excited bile tgk Kaisya behave..terkojot anT tau! kehkehh

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

Tengok dalam gambar sgt behave je nampak Kaisya ni.

Ann said... Reply To This Comment

anT Na,
Ibu saya kan dah tua. Itu sebab dia lupa usia dia. :P

Ann said... Reply To This Comment

Sharena,
Iyelah kan, sbb nya cuma Allah yg tahu. cuma aku syak mungkin kerana susu lama dia tu. :)

mu excited, aku lagi excited. ada sikit behave la dia skang wpun kadang2 datang jugak hyper-nya tu. cuma dh kurang sikit compared to the last time kita jumpa dulu. ko pun nampak, kan? hehe

Ann said... Reply To This Comment

Fie,
behave la sikit skang ni. Alhamdulillah. :)

Post a Comment