Blogger templates

Current mood.




Boring!

Belum sampai masa sibuk. So sangat kekeringan kerja sekarang ini. Yang ada pun list Menteri Kabinet untuk direnung2 kasi lekat dalam kepala.

Gambar konvo last Monday pun tak transfer lagi ke hard disk. Malas. Eh, bukan malas tapi tiada masa. Alia sejak2 ni mengada lebih. Sokmo nak ke ibu. Ayah dia tolak2 saja. Hari tu pergi pasar pun buat perangai. Tak nak jalan. Berdukung saja. Kalau ayah yang dukung tak apa lagi. Ini nak ibu. Sudahnya sampai hari ni rasa nak retak tulang temulang ai nih~.

Next week ada datim sama BFFs. Tak sabo jumpa korang. Eh eh nampaknya this weekend tak dapat jalan2 sebab nak kasi rumah bersih. Nak pasang semula slide and swing sbb kawan2 nak datang main. Seronok la Alia ramai kawan. Emak nya pulak pening nak prepare menu kasi org makan. Maklumlah yg nak datang kan Masterchef. Karang kena komen sentap pulak kan. T_T

Yang pastinya, ini tidak termasuk dalam senarai menu. Harap maaf. :P



Ok. Update buat syarat. Sbb sejak2 ni banyak kejadian mistik berlaku. This time, turn aku pula. Entah mana pergi new entry aku pun tak tahu. Ni pun tak pasti keluar ke tidak, ataupun tetap ter-hide dari pandangan mata umum. Ah, lantok situ. Yang penting, malam ni nak usahakan cream puff. Terliur benau dengan gambar2 dari belog Nano.


3 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

jaat!!!
awal2 dah blacklist rv,
aaahh aku xkira,
nak jugakkk :(

Fadilah R. said... Reply To This Comment

kempunan lah na nak mkn RV, ai pun xde idea nak masak ape ni. kena google cari resepi dulu kot. hahaha.

antalya said... Reply To This Comment

owhhh br konvo yer aritu. congratz yer ann

Post a Comment