Blogger templates

I-City

Cerita basi. Last 2 weeks kami ke I-City, bawa my PIL jalan2 tengok lampu. :)







Yang ado. Gambar ibu (currently obses panggil i ammi. Masih fail sebut ibu T_T) dan anak. Ayah tak kasi up gambar mak dan ayah dia. Takut glamour, katanya. Bluwekkkk, bajet bini artis gamaknya, kan.





Syok sebenarnya jalan2 tengok cahaya lampu. Tak syok sebab anak dara baru bangun tido. Agak blur dan moody sikit. Ajak ambil gambar dekat giraffe dan lembu pun sokmo dok lekat dekat leher ibu. Lemas mak, nak!.





Kat sini dah mula ok. Sebab dia jumpa 1 of her favourite cartoon. Spongebob!. Emaknya pun sexcited nak gambar sama. Adik achi sebelah tu sokmo dok situ tak gerak2 so kami pun beralah terpaksa ambil gambar dari tepi aje. :(





Sampai kat sini, bertambah2 ok-nya. Terus terbuntang mata yang ala-ala nak pejam tu. Sabar je taw. Terus tunjuk choo-choo (pengaruh Chuggington ler ni). Ayah, as usual baik hati lah sangat derma rm2 untuk ibu dan anakanda naik train. Banyak sangat pusing sampai naik pening. Tapi anakanda seronok siap lambai2 tangan macam princess. (",).


Nak masuk tempat yang ada snow tu tak sempat. Ramai sangat orang queue. Next time, maybe. Around 10 kami beransur pulang. Masuk kereta terus anakanda sambung tidur. :)


Ok. Itu saja cerita untuk hari ini ♥ ♥

2 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

guane tu tatak??
atas tertutup rapi, sejuk kannn,
skali bwh suor pendek je,
xsejuk ke lutut tu?? ekekekek
larat lg ibu mu mendukung yek?? hehehe

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

aah la tatak, acik pun nak komen same dengan acik nana...tak cejuk ke tatak?

Post a Comment