Blogger templates

Pre-Convocation Chapter 1 (",) (",) (",) (",)

Alhamdulillah. Akhirnya, boleh senyum lebarrrrrrrr punya.


Majlis next week. Yang ini nak melayan anak anak kecik (read: sbb depa panggil i mummy ngeh ngeh) nak bergambar sakan. Kenangan before setiap orang membawa haluan hidup masing2. *tears*



*mummy feeling manja. itu pun nak orang pakaikan. o_O*
*anT Mija ambik berkat. moga lepas ni kaisya dapat kawan. boleh feeling diva cakap tagalog depan nenek Sabah :)*










*Besties : Ki Aries, Mummy, Cik Myvi Putih & Mizakarina*










:: Yang lain2 sila rujuk mukabuku mummy, ya! ::

8 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

mengimbas kenangan lama aku jugak sbb semuanya sama...jubah, vest..hakhak

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

Congrats Ann :)

nanonano said... Reply To This Comment

wahhh dah nk konvo ker???

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

UPM...MASTER...

Bila nak sambung master ni..T__T

Congratulation ANN, berbaloi dah hasil penat lelah selama ni...:)

aziyana said... Reply To This Comment

bestnyer konvo..saat paling indah setelah tamat belajar

ღnFashyaღ said... Reply To This Comment

silap la ann, ingat ann dapat master. Lupa dekat UPM 1 line is degree, sebab kat UTM 1 line is master

Ann said... Reply To This Comment

Sharena,
haha itulah kan..


Fie,
Thanks :)


Na,
next week babe. selesai dh penat lelah 3 yrs. :)

Fashya,
Master belum lagi. Baru bercita-cita nk enroll tp entah jd ke tidak. tgk mood n keadaan. :)

Yana,

happy sbb penat lelah terbalas. :)

Fashya lagi,
hehehe
kita pun baru perasan. lepas ni balik jhr sambung master kt UTM pulak. :P

Ann said... Reply To This Comment

Sharena,
haha itulah kan..


Fie,
Thanks :)


Na,
next week babe. selesai dh penat lelah 3 yrs. :)

Fashya,
Master belum lagi. Baru bercita-cita nk enroll tp entah jd ke tidak. tgk mood n keadaan. :)

Yana,

happy sbb penat lelah terbalas. :)

Fashya lagi,
hehehe
kita pun baru perasan. lepas ni balik jhr sambung master kt UTM pulak. :P

Post a Comment