Blogger templates

Ulangbulan ke 22, si sayang busuk ammi. ^_^


Eh, eh. Hari ni 1st Nov kan. Adoi aku sorang tak perasan padahal semua dok cerita psl tarikh cantik ni. :(

Btw Selamat Ulangbulan ke 22, sayang baby ammi. Busuk masam bau susu. Aummm. Gigit pipi dia sikit!.





Sorry ada sikit lupa. Tapi tak bermakna ammi tak ingat. Mana boleh tak ingat, kan?. Patutlah pagi tadi awal dah bangun. Rupanya hari dia dia bertambah usia. Tapi ammi lupa nak wish.

Erk. Jangan tanya ayah. Dia memang sokmo lupa. Nak kena gak ingatkan. T_T

Tak tahu nak tulis apa. Sebab awak makin hari makin berakal. Dan makin mencabar kesabaran ammi & ayah. Memang selalu ammi marah awak. Tapi bukan sebab ammi tak sayang. Sebab awak mengada sangat.




Nak jadi kakak mana boleh mengada. Tak boleh nak berdukung saja. Faham?. (",)

Lama dah rasanya tak bawa awak check-up kat klinik. Kalau dulu sebulan sekali. Lepas tu jadi 2 bulan sekali. Sekarang 6 bulan sekali pulak. Nampak sangat anak ammi dah besar panjang. Oh, part panjang tu memang betul lah. Baju semua dah senteng dan pendek. Haha, naseb lah ye. Pakai selagi boleh.




Ammi suka gambar atas ni. Sayang betul awak dengan baby tu kan. Siap tepuk2 nak kasi tidur. Isi air dalam botol nak kasi susu. Sampaikan selak baju awak nak kasi baby nenen. Haha yang part tu memang ammi tak boleh nak terima. Kelakar.

Ammi doakan agar awak sihat sentiasa. Jadi anak yang baik dan takmo dah nangis2 bangun pagi. Tang mandi and gosok gigi subuh hari tu dah kira lulus. Ammi suke.

Semoga hidup awak sentiasa berada dibawah lindungan Allah selalu. Amin.

Ammi ♥ awak selalu.




Ikhlas,

Ibu yang sokmo awak panggil ammi.







9 busy bees:

Xeea said... Reply To This Comment

"selak baju awak nak kasi baby nenen"

hahahahahahaha.
Happy ulang bulan Alia!

OneSimpleMother said... Reply To This Comment

selamat ulang bulan buat alia. cantikla buai alia tu. beli kat mana ann?

Fahreen Fredo said... Reply To This Comment

Selamat Ulang bulan Alia!

Buai tu akak beli kat Mydear ke? Rupa macam same. Mahal kan buai tu, berape akak beli? Smart oh!

Ann said... Reply To This Comment

Xeea,
dia selak diam2 lepas tu kalau kita terperasan dia sendiri malu2 kucin. haha

Ann said... Reply To This Comment

Kak Mas,
tq. buai alia tu saya beli dekat Mydear warehouse sale kak. biasenya 4 bulan sekali dia buat sale. :)

Ann said... Reply To This Comment

TQ anT Reen.

ha'ah dik. akak beli kat mydear bulan 7 aritu. mmg banyak choice kat sana cuma yg ini yg terbekenan. harga retail 6ratus+ tp mase sale akk dapat 400+ je. yang ini swing dengan slide sekali. cuma slide dh bungkus masuk lam kotak semula. sbb alia buat stunt.

yg ni secure sikit sbb swing dia tu buat dr plastik gak. ada yg murah sikit tp tali. takut putus jer.

nanonano said... Reply To This Comment

aku lg lerr
xpenah ingt bulan2 ni
yg aku tao
setahun
2tahun :p

aziyana said... Reply To This Comment

suwit la awk ni..hihihi happy ulangbulan ye alia..jg ammi baik2 yerps

aziyana said... Reply To This Comment

eh lupa aunty nk cakap, aunty berkenan ler ngn buai tu..nk pinjam duduk sat boleh?

Post a Comment