Blogger templates

B.L.O.C.K

Blerghhh.

Sudah berakhir minggu beronok2 time office hour. Now, get back to work. Pandang monitor tajam2. Kalau boleh biar sampai tembus kebelakang. :P



Frust yu oll. Sudahlah yang dekat rumah pun serupa hidup segan, mati tak mahu. Huahua. Pasrah saja lah. Nak harapkan si suami tukar astro kepada Unifi macam menunggu bulan jatuh ke riba.

So, BFFs sila take note ya. Walaupun diriku tiada disana, i'm still watching you out thru email. Mwehehe, sila jangan nak kutuk lebih2. Bluwergghh.




Btw, i sempat baca pasal Gambang Resort td. Apa cer?.


7 busy bees:

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

Haha, samalah Ann, Fie pun tak leh masuk FB. Amat payah sekali nak join UB tu.

Ann said... Reply To This Comment

Haha memang x syokla Fie
last 3 weeks best je sbb dapat masuk
tgk2 hari ni dh block semula
:(

nanonano said... Reply To This Comment

rugi mu tao
byk ah trlepas gosip2 panas pasni :p
seb bek ena xkene block, lalalalalala :p

sharEna said... Reply To This Comment

patot diam je hari nie...hahahha...

tingkatkn prestasi keje ko yerp! kuikui

Ann said... Reply To This Comment

Na,
itulah gunanya kawan mek. update berita panas dan terkini ke aku. mwehehe..

Ann said... Reply To This Comment

Ena,
dalam proses nak meningkatkan jumlah entry belog dalam sehari. mwehehe, dia block sane, aku pintas ikut sini. bluwerghhh.


btw, ape cer Gambang tu eiii??

deena awanis said... Reply To This Comment

Kira OK la tu blog bley bukak..ofis kitorg sumepun x ley.ma a, kitorg bawak broadband n lappy sdiri..lalala

Post a Comment