Blogger templates

A month older

The day she found chocolate bar in ammi's handbag. Ohooo, current habits is checking my handbag, sebab selalu ada something sweet inside. :P


Woot woot. Selamat Ulangbulan ke-23 sayang busuk ammi. Another 2 weeks u will turns 2, sayam!. Alhamdulillah. Last 2 years, u were born on the 15th Muharram 1431H. Auwwww, ammi really miss those moments. Sob sob.

Sorry, ammi cannot write long, this time. Ammi doakan agar Allah berikan awak kesihatan yang baik, dilimpahkan rahmat dan kasih sayang-Nya di dalam kehidupan awak. Don't be naughty to ayah.

Be good girl. Ops, and get ready to be potty train. Nak masuk school takkan masih nak pakai pampers?.

10 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

cantiknya beg ammi kamu tu kakakkkk.upss komen tak kena pd tajuk larikkk

yaya+frdz+auf said... Reply To This Comment

tak lama lagi ja dah nak 2years old kan. sama dengan Auf. kejapppp jeee...

Fahreen Fredo said... Reply To This Comment

Oh! Alia besday on 1 January?? Bestnye!!!

Selamat Menyambut Ulang Tahun Ke-2 Adik Alia! Aunty loves you! <3

nanonano said... Reply To This Comment

wahhh nak ajar dah ker,
save ah duit ammi mu pasni alia xyah beli pempes dah, hehehe

Ann said... Reply To This Comment

Yun
cehhhh. kesitu pulak dia tgk. kekeke.

Ann said... Reply To This Comment

Yaya
Auf pun almost 2 years, kan?. Sekejap je masa berlalu. Auf pun dah makin hensem. :)

Ann said... Reply To This Comment

Reen
Ye dik. Alia lahir on 1st January, hehe baby new year yg x sempat masuk paper. kekeke.

Ann said... Reply To This Comment

AnT Na
ammi kan mmg selalu je nak cut cost. <-- kata Alia hehehe

misha.w said... Reply To This Comment

nampak big girl sgt alia. :)

deena awanis said... Reply To This Comment

dah besar dah alia..dulu masa auntie mula2 baca blog ammi, alia baru few weeks born kot..

Post a Comment