Blogger templates

Pasta

Sekarang ni, almost everyday without fail, tepat pukul 5 mesti dah terpacak depan tv. Memandangkan husband memang kerja office hour, dan ditambah lagi dah kerja dekat2 ni lagi lah manja. Pergi berhantar, balik berambil. Senang hati akak. Haha.

Tepat pukul 5 tu bukan apa. Dok tunggu korean drama yang tengah hot kat hati i and hubby. Alia kena siap2 sediakan stok makanan dia dalam bowl. Lepas tu berjemaah ler kitorang selama sejam.

Hamboi kau kan. Siap berjemaah tengok tv. Kalau berjemaah solat takpe lah juga!. :)




Actually, pada sesiapa yg follow cerita ni sure akan terpesona dengan ke-cute-an dua pelakon utama iaitu Gong Hyo Jin (sbg Seo Yoo Kyung) dan Lee Sun Gyun (as Choi Hyun Wook). Aiseh, dahsyat lah aku boleh ingat nama depa ni. Haha. Selama ni dok kutuk2 adik kecil aku yang sorang tu, yang hari2 print, gunting, tampal lagu baru bebudak korea dalam buku kecik dia. Lepas tu hafal and joget2 bawah selimut. Takut emak nampak. Kekeke.




Tapi serius best cerita ni. Pasal Chef Choi yang syok sama Seo Yoo Kyung. Situasi dalam kitchen yang selalu gamat sbb Chef Choi suka menjerit2 and throwing his temper pada staff dia, kadang2 jentik kepala kalau x dengar kata. Awesome.

Kalau nk tengok macam mana gaye chef masak dan bekerja, check out Pasta setiap Isnin - Jumaat, 5 petang di TV 2.



OK. Terus google gambar pasta. Yang, malam ni kita dinner pasta je lah yerp?. :D

1 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

kol 5 aku kt opis lg woihhh, gane nk tgk neh, tskkk

Post a Comment