Blogger templates

Great deal from Air Asia

As-salam.

First thing dalam kepala aku semalam is, AA punya promo starts at 12am semalam. Sampai aku pesan kat member suruh dia tahan kelopak mata guna toothpick malam tadi semata2 untuk grab hot deal, and info aku. End up dia yang x datang hari ni. Hahaha.




So, hari ini aku berjaya beli return tix untuk BIL balik raya nanti dengan kos yg sangat tidak merabakkan poket. Tiket untuk cuti2 luar Malaysia masih menunggu persetujuan Menteri Kewangan dan juga ahli2 panel yang lain. Syok juge kalau dapat holiday ramai2 kan?.

Btw, untuk keluarga kecil kami ni, rasanya cukuplah yang ada dulu. 3 penerbangan menanti tahun depan. Bawak2 mengucap, especially untuk diri sendiri yang sokmo nak click booking tetiap kali AA buat promo.

Oh, husband baru je register M2U. Senanglah akak nk click2 lepas ni. Keh keh keh.

7 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

selok mu sampai 3 flights next year...aku tetibe rase cam nk insap. tp k.ya tetibe emel ckp xde idea ke nk g memane? punah harapan..hahahha

Fadilah R. said... Reply To This Comment

naik belon sokmo tahun depan.

deena awanis said... Reply To This Comment

Amboiii..3 dh menunggu..

Ann said... Reply To This Comment

Ena,
3 itu termasuk tiket free balik Sabah nanti. kehkehkeh. Itu pun kalau cuti cuti luar Malaysia tak jadi. Kalau jadi, bertambah ler 1 lg. kekeke

syok ah mu ada K.Ya. aku pun nak mcm tu. hahaha

Ann said... Reply To This Comment

Fad,
mu pun sokmo naik belom ape. haha next year Kuching babe?. mu pegi end of year, aku pergi bulan 4. jadi lah tu kan hehehe

Ann said... Reply To This Comment

Deena
grab ms tiket murah je ni. nak harap time normal price mmg x berjalan lah kami
:)

nanonano said... Reply To This Comment

aku punye???

Post a Comment