Blogger templates

Sanah helwah Alia Kaiyisah!


Picture comel credit here



Salam anak ammi.

Semoga kamu sihat2 dan seronok dekat rumah mama, main dan makan bersuap dengan kawan2. Hari ni kalau ikut kalendar Islam, kamu sudah pun berusia 2 tahun, 1 hari. Ammi sangat syukur sebab masih berpeluang untuk menjaga kamu, disamping mengutip pahala sikit2 berkat dr kesabaran melayan kerenah kamu. Itu pun kadang2 tercalar juga, nak.

Sungguh ammi rindu bau kamu 2 tahun dulu. Bukan kata ammi tak suka bau kamu yang sekarang. Sekarang pun best juga, cuma kadang2 masamnya ada lain macam sikit. Kalau dulu sokmo bau baby. Tak letak bedak pun wangi tetap wangi.

Sekarang kalau tak letak bedak, sure ammi boleh pengsan. Haha.

Tapi awak tetap dalam hati ammi. No 1 selepas ayah. Ayah takde nombor sebab ayah special hehehe.

Sorry sayang no cake for you, yesterday. Ammi plan nak buat makan2 sikit semalam, kebetulan nenek & atuk ada dekat rumah. Tapi plan ammi tak menjadi. Tak apa lah nak, tak ada rezeki nampaknya cheese dalam fridge tu menjadi kek. Later lah kita celebrate okey.

Happy 2nd Birthday, sayang busuk masam ammi. Ammi, ayah ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ you much!.



11 busy bees:

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

halah halah comelnyaaaaa dia. semoga kamu membesar menjadi anak yang solehah :)

Aan Andes said... Reply To This Comment

Happy birthday alia! So comel. Masham2 pun ammi cium kannn :D

Ann said... Reply To This Comment

Fie,
comel sbb pakai shawl. kalau tak, x comel pun sbb anak dara takde rambut sangat. hahaha.

Amin anT. thanks atas doa. :)

Ann said... Reply To This Comment

anT Aan,
sure lah ammi kena cium juga walaupun saya masa, sbb kadang2 ammi cium saya pun ammi bau masham juge. hehehe.

aziyana said... Reply To This Comment

ok so ready for the next lah!
hahahahahaha

Ann said... Reply To This Comment

anT Yana,
ammi kata saya dh register masuk Kelab Anak Sulung tahun 2013. so maybe by the time sy dah ada adik kot, Insya-Allah. hehehe

mamamarissa said... Reply To This Comment

ala, comel sgt...happy 2nd birthday sayang...big hugs & kisses from auntie & icha :)

nanonano said... Reply To This Comment

nape nmpak montel sgt kakak??

Ann said... Reply To This Comment

thanks anT Jue. hugs juge dr alia utk adik icha. :)

Ann said... Reply To This Comment

Mekna,
kakak pakai tudung tu psl nampak montel kot?
hahaha
btw itu gambar lama
kalau sekarang maybe lg montel agaknya
hahaha

antalya said... Reply To This Comment

ala2 hana tajima yer kakak. xpe nanti 1jan kan lg sekali yur birthdate.make sure ada kek utk kamu yer kali tu

Post a Comment