Blogger templates

Semak

Semak nau dengan macam2 problem lately. Tu pasal blog terabai sampai dekat 2 minggu. Ermm, tapi memang selalu pun macam tu. Sokmo malas nk update sampai berkepam gambar dalam camera. Lepas tu nk update dah lupa ceritanya. T___T

Seriously aku seakan desperate nak bercuti ke tempat yang menenangkan. Ateee, percubaan nak bangun tiap2 malam untuk cari ketenangan sokmo tak kesampaian. Dalam seminggu dapatlah sekali. Huh. Tak memberangsangkan sungguh.

Ok. No need to write long. Benda tak berfaedah. Cuma doakan semuanya akan beransur baik, secepatnya. Kakak oh kakak, semuanya untuk awok. Ammi ♥ you much!.


6 busy bees:

farhana shamsuddin said... Reply To This Comment

wish u back to normal soon..happy2

nanonano said... Reply To This Comment

ape lg, moh ke cameron nanti, ekekekke

sharEna said... Reply To This Comment

balik kg. pon cam percutian gak per hehehe

Ann said... Reply To This Comment

ena,
next week dah nak balik kampung
hantar kakak
:)

Ann said... Reply To This Comment

mekna,
time nk ke cameron nanti
maybe kakak takde sekali
so mcm tak syok pulak kan
so mungkin terpaksa postponed
atau cancel terus
hahaha

Ann said... Reply To This Comment

Farhana
thanks dear
:)

Post a Comment