Blogger templates

Karnival WOW Putrajaya!

Nak cerita lebih-lebih pasal karnival ni, kitorang bukan pergi tengok betul-betul pun. Malas lah nak bersesak dalam crowd yang super hebat especially during weekend. Nak carik parking kereta pun payah. Inikan pulak bersesak dengan anak kecik dan suami yang kuat peluh tu. Kehkehkeh.
Tapi disebabkan ada Upin-Ipin dekat situ, membawa jugak diri jugaklah kesana. Sambil tunggu adik yang nak datang nun dari Nilai tu, singgahlah sekejap. Bawak Alia yang dah mula tunjuk muka bosan dalam rumah.
Seriously anak dara dah pandai demand mintak keluar jalan-jalan. Betul-betul dah besar anak aku. ^__^


Actually Upin Ipin tak ada pun. Booth-nye je ada. Haha. Jadiklah. Happy sebab nampak Upin Ipin dekat board besar tu pun dah boleh buat dia gelak besar gitu. Kalau jumpa in real aku tak tahu lah gane. Takut agaknya. Eh, tak takutlah rasanya sebab Alia dah besar. Paling tidak pun dia buat muka tak ada perasaan je. Macam gambar bawah ni. ^__^




Kehkehkeh. Dapat bergambar dengan maskot Bomba pun kira oraitlah sayang yerp. Itupun kau tengoklah muka dia tu. Serius payah nak suruh senyum. Takut ke, terkesima ke aku pun tak tahu. Ayahnye lah kemain senyum sampai sepet-sepet mata.


Hah! Kat sini barulah nak senyum. Itupun sikit je. Mummy yang over excited jerit-jerit suruh anak senyum. Nak senyum pun susah, apetah lagi nak suruh ambik gambar muka momok. Konon nak buat profile pic facebook macam kawan-kawan yang lain.

Jangan haraplah. T__T

7 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

hahahaha aku rase kakak dh terjankit air muke kerek adik norah ni, wahahhaha

Ann Ilias said... Reply To This Comment

terjangket dgn muka kerek mung jugak le ni
mwehehe

MamaIcha said... Reply To This Comment

jue pun igt nak bawa icha jumpa upin ipin & boboiboy tapi bila fikir psl sesak...ermmm tak jadi la...hahaha!!!

sharEna said... Reply To This Comment

kalo naurah kompem takot jumpe maskot gtu huhuhu..dia benda pelik2 mmg sokmo kecut kehkehh

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

Sama je cam kysha.jauh2 beranilah.nila dekat....jerit2 takut.

wardah @ fie shah said... Reply To This Comment

Alahai kakak kenapa monyok? Mana gambar mummy ni??

antalya said... Reply To This Comment

tak senyum pon tetappp kakak nampak cantik dan comel tau hihihi.kalo mya nk jejalan dia sebut betoi nk alan.selagi tak dpt akan merengek atau mengamok.adehhh

Post a Comment