Blogger templates

I wanna get out from here.

Euwwww.

Tajuk tak boleh blah sungguh. Macam beriya-iya sangat. Hopefully this time for real. Ya Allah, lapangkan lah rezeki ku. Amin.


Untuk amalan-amalan dan doa lain, boleh rujuk blog ini.

Oleh kerana sikap rajin berada di tahap maksima, maka ter-browse lah pulak blog dan web yang offer jawatan kosong. Phewww, banyak betul yang dah tertinggal. Tapi not bad, ada juga yang masih on untuk aku mohon. Tapi application kali ni banyak thru Jobs Malaysia je. Bagus sebab senang dan mudah. 

Instead of applying for vacant position, which is aku rasa wayyyyyyyy much differ from kerja sekarang ni, ada perasaan nak continue study juga. Tapi gomen tak ada quota utk kumpulan sokongan ambil cuti bergaji/separuh gaji untuk master's degree. Karang kalau cuti tak ada gaji, tak ada income pulak nak bayar my long term commitment. Nak shopping pun susah. So pendam je lah perasaan.

Perasaan lebih kepada cemburu je tu. Sebab hubster nak sambung study starting this May. Ouh, after a longggg time kena push. Haha.

Oh! Mungkin aku patut sabar dulu. Lepas hubster on his 2nd year, I enroll pulak kan. So nanti graduation sama-sama. Auwww sweetnya *ok. verangan*

Btw, perancangan untuk pregnant is still on *tetibe*. Oklah tu, sangat kena dengan plan yang di atas. 2nd baby dah 2 yo, me baru starts jadi student semula. By the time kakak Alia 6 yo, and adik baby dah 4 y.o kitorang graduation, disaksikan keluarga dan anak-anak. Ohhhhhhhhhhh alangkah bahagianya berangan macam ni.

Oh, sudah-sudahlah tu.

Lunch hour karang perlu ke bank. Deposit simpanan, hutang kereta, hutang belajar, hutang kehendak-bukan-keperluan, hutang Giraffe storage Alia dan bla bla bla. Oh banyaknya hutanggggggggggggggg!.

1 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

hahaha..kalo citer pasal hutang mcm xkan pernah habis....spjg idop kot huhuhu

Post a Comment