Blogger templates

Astro HD yang tak jadi.



HAHA.

Kesian hubster. Beriya-iya register untuk Astro Beyond + HD last week. Sekali semalam technician tu datang nak pasang, tengok-tengok rumah kami tak berada di tempat yang strategik. Kena pasang dekat rooftop, which is dekat tingkat 8 sane. 

Means, cable kena 50-60 metres, provided 20 metres je yang free. The rest kena bayar.

Technician kata, "takpe bang. u kasi ready RM150 saja, then kita akan kasi pasang.".

Ceh!. Sebab dalam promo free lah kita nak pasang. Kalau kena bayar, buat apa kan?. Baik duduk senyap-senyap tengok cahnnel yang sedia ada aja. Tak lah rugi RM150 untuk bayar cable sesaja. Huh.

Eh, adakah ini masanya untuk pujuk hubster tukar Unifi?. Boleh lah aku online pagi petang siang malam. Alia pun sure tak boring sebab boleh tengok You tube tanpa tersekat-sekat lambat macam siput.

Kehkehkeh.

6 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

amek unifi lah cmtu. merasalah mu bergosip ngn aku siang mlm pasni, kohkohhhh

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

Owhh camtu ek?
Unifi jelah kalau camtu

antalya said... Reply To This Comment

amek unifi lah

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano
mek, kalau gitu ada potensi kena cari gadget satu lagi, utk elakkan pergafuhan besar. hahaha.

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@~daRLee ZuRiS~

biasa ah zuris, marketing strategi. klu beli cable sendiri x sampai harga tu, kot?
hehee

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya
dlm proses memujuk
tak tahu berjaya ke tidak
:P

Post a Comment