Blogger templates

Bertambah usia, si doctor kesayangan saya. ^__^


 " Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Alia Kaiyisah
Allah selamatkan kamu"

Happy Belated Birthday anakanda Alia!. Oh bukan yang ketiga tahun, tapi 2 tahun, 3 bulan. Bertambah bulan saja rupanya. Walaupun cuma bertambah bulan, ammi tetapppp nak nyanyi untuk awak. Kali ni nyanyian ada sikit sumbang, sebab suara awak nak masuk sama. Hahaha.

" Happy ...... to youuuuuuuuuu
To youuuuu..
Yeay!"

Gitulah kekdahnye kalau dia yang nyanyi. Application piano dekat Ipad tu pun sokmo dia buka. Sebab aku pandai main lagu Happy Birthday thru piano. Whoaaaa dahsyat kan?. Kekeke, try n error je, bukan masuk kelas piano betul-betul pun. ^__^




On Saturday, sempena meraikan kawan-kawan yang dapat bonus berbulan-bulan, kami pun sama lah pergi memeriahkan Parkson Alamanda tu. Tolong meriahkan saja lah, bonus takde pun. Haha. Masuk je, tengok ada sale dekat toys department, dan-dan tu jugak Alia mencapai toys alat-alat doctor tu. Siap ada ambulan bagai. Aku agak kejap jangka hayat toys tu, sama macam alat masak-masak dia dulu.

Tapi, amazingly.

Balik siap letak dalam mangkuk plastic (as dalam gambar) bertutup lagi. Haha. Malam-malam main atas katil sendiri. Nak tidur simpan dalam mangkuk. Sampai gaduh-gaduh tak nak tidur sebab nak jadi doctor. ^__^

Insha ALLAH nak. Belajar rajin-rajin nanti besar jadi doctor, okey?.

Mummy ♥ u soooo very much. So do ayah. Happy 27th month birthday sweetheart. :)


Birthday girl yang sudah pandai buat peace 2 jari!
^__^


6 busy bees:

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

Amin....
Pandai alia simpan elok2 toys die ek.bagusnye

sharEna said... Reply To This Comment

prektis sllu kan da pandai skrg buat peace...

nanonano said... Reply To This Comment

insyaAllah

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@~daRLee ZuRiS~

itu lah zuris. toys masak-masak dia takde pulak reti simpan elok mcm tu
huhuh

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna

hehe
practise make perfect kan babe
btw get well soon
:)

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano

insha ALLAH mek,
doakan ye
:)

Post a Comment