Blogger templates

Colourful giraffe storage - The arrival.

Ceh!. Tajuk macam the arrival of new bundle of joy je kan. Padahal storage je pon. Kofkofkoff.

Oh, haruslah emaknya yang sexcited. Walaupun belum habis bayar lagi, bila Ony pm tracking number terus terbuntang bijik mata. Rasa excited. Tak sabar tunggu hari esok. ^______^

Dan pagi yang kelam tu, aku masih lagi sedap beradu bawah selimut walaupun jam dah tunjuk angka 11. Sebab the night before layan Barcelona punye game disambung pulak dengan cerita hantu, Momok jangan panggil aku. Bukan aku seorang, tapi bertiga. Ah!, Alia kalau dengar TV buka cerita hantu terpekik terlolong cepat aje sedar dari tidur. Terus join kami berjaga sampai jam 5 pagi. 

Hasilnya adalah sakit kepala dan badan lesu. T___T





Ini lew storage yang dimaksudkan. Sejurus tiba di kediaman kami, terus kotak kena sembelih dengan rakusnya. Ada orang tak sabar nak tengok. Lepas berpeluh pasang, terus punggah semua toys dan segala bola-bola api dia masuk dalam storage tu. Buku-buku kasik susun dekat atas, bersama baby bear. Tabung hadiah anT Ena pun parking situ. Tapi sebab semalam kasi keluar syiling yang dah penuh, terus lupa nak letak balik. ^__^

So far, okaylah. Nampak kemas sekejap. Sekejap ajelah pun. Ateee, nama pun budak-budak kan, kejap kejap dia buat sepah. Unless kau beli storage siap padlock sekali, haaaa yang tu confirm tak sepah dah. :P


Budak happy cakap "Tq anT Ony. Mak kata by this week kasi habis bayar ya. Tak baik hutang lama-lama. Ngengengeee"

4 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

tu diaaaa..smpai doh binatang peliharaan dia, ekekke,

mun said... Reply To This Comment

jeles tengok

aziyana said... Reply To This Comment

hahahaha mun pun kenan ye?
comey kan? mak yg eksaited lebih

Sherwieyna Muzzawer said... Reply To This Comment

salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Post a Comment