Blogger templates

Kelibat Kuching yang masih samar!

Sumber dari sini

Lagi 3 minggu, suppose to be our first vacation for 2012. Hewhewhew. 2nd time ticket ke Kuching dibeli after the first one yang terpaksa daku burn-kan sebab Alia masih kecek!.

Ticket murah, grab setahun yang lepas. Sekali sampai masa, cuti tak lulus pula. Agak-agak kalau jadi kat korang, apa agaknya tindakan korang?. Amukkan kah?

*frust*

Tak tahu lah apa kesudahan cerita sedih aku ni. Tunggu ajelah nanti. T__T

Rilex ah mummy!. Kan ayah kata kalau tak pergi Kuteng, kita pegi petik yieeeee (strawberry). Lepas tu pegi Pipoh (Ipoh) mandi ayer?. Mummy nak?. Oke, jom memash (kemas) beg!.


5 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

elehh pndai je bg ayat penyedap ati mami awok yer kakak! hahahahaha
anT nk ckp, fadam muke je kat mami awok, aaaaaaaa lariksss :p

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

boleh juga singgah jumpa auntie ye ;)

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano
anT tak bahek tau cakap gitu dekat mami
kesian dia
kehkehkehkeh

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@~daRLee ZuRiS~
InsyaAllah anT
kalau jadi kami pegi Ipoh
kami terjah kedai anT yerp
mwehehehe

sharEna said... Reply To This Comment

susah gak nk g holiday kalau prob psl cuti nie kan? opis aku ok. thats y rasa sayang sgt nk berhenti dr keje sini. pencen kt sini kot aku aahhahaha

Post a Comment