Blogger templates

Perihal Pop Look lagi.

Bukan bukan bukan. Bukan aku beli lagi. Yang dua beli hari tu pun tak terpakai. Eh, tinggal satu je sebab satu lagi dah let go ke dear cuzzie. Panjang benau dan tak ada siapa nak alter.

So bila dah tahu ukuran sepatutnya aku beli, mula lah gatal tangan nak search lagi dress dress lain. Almaklumlah, sekarang macam nak berjinak-jinak ke dress. Aku dah tak lawa pakai jeans. Eh, statement macam selama ni lawa pulak kan?. Hinssss hinsssss.




Rasanya nya before this, ada kawan kawan UB yang up gambar dress ni. Lawa lah jugak. Bunga bunga cinta lagi. Tapi aku tak berapa suka pasal dia berkolar (kalau tak salah penglihatan aku). Aku mmg sejak dulu tak suka blouse/baju berkolar. Macam susah aku nak pakai tudung. Tak lawa. Ok, sekali lagi bajet lawa. T__T




By the way, yang dua ni aku adore sangat. Memang cukup berkenan dengan design pleat maxi dress ni. Satu colour hijau telah pun menjadi penghuni almari. Auwww, eyeing both of this. Kalau tak dapat dua, satu pun jadiklah.

Ok, jom check akaun bank kot-kot ada extra, so esok boleh terus order. :)

0 busy bees:

Post a Comment