Blogger templates

Hubster's all time favourite - Putu, ikan bakar & agar agar laut!

Source : HERE
Putu (ubi kayu) paired with ikan bakar and agar agar laut (rumpai laut, maybe?.)


OK. 

Sudah macam edisi perkenalan suami aku pulak. Thehehe.

Nak share dengan korang. Something interesting menjadi isteri kepada seorang lelaki berlainan etnik. Semuanya baru, dan tak semua yang baru itu adalah indah untuk dicuba. ^___*

Contoh terbaik, sajian atas ittew. Sudah menghampiri angka 4 (tahun) pun aku masih terkial kial nak telan one of husband's favourite dish. Itu belum lagi aku tunjuk lain-lain dish yang boleh bagi korang telan air liur. HAHAHA. Yang itu, lain kali lah. Tunggu aku captured gambar sendiri balik raya nanti. :)

5 busy bees:

aziyana said... Reply To This Comment

agar2 laut mcm best je ann

nanonano said... Reply To This Comment

agar2 laut tu aku dh biase mkn,
kerabu sere org sni pggil, gaul ngn smbal nyior (kelapa)
hahaha aku walaupun kawen ngn orgs ekampung,
tp smpai skrg xley trima style family dia ske mkn ikan2 sungai,
xley trima tekak ahkak dek oiiiihh

sharEna said... Reply To This Comment

kalau aku laju je kowt makan dish nie. aku kan tolak kayu batu aje hakhak

antalya said... Reply To This Comment

putu tu mcm menarik utk dicuba.but agar2 laut sory lah I surrender ekekeke. eh best tau ann wat entry yg kaitan ngan husband gini.rajin2 lah citer lg yer

sweethOneY said... Reply To This Comment

Err mmg nampak pelik la.. Rasa camne ek? Ko tak try rasa pulak? Hehee

nnt share lah lagiii

Post a Comment