Blogger templates

Sepang Gold Coast

Back to my usual routine after a longgggg weekend. Fuhhhh.

Last two weeks kami ke Sepang untuk ambil voucher 2d 1n di Sepang Gold Coast. Cuaca panas terik, dan pasir laut landai sebab time tu air surut. Best sungguh dapat hirup udara laut walaupun cuma laut Sepang yang berair coklat. T__T


 Settle urusan by 12pm. Masa itu air dah starts nak pasang. Seronok je tengok chalet-chalet tu mula dinaiki air. Mesti best tido malam bertemankan ombak, dan angin sepoi. Acewah. Tak apa, sabar. Nanti bila ayah free sikit, kita redeem voucher ni ye kakak. :)
 
 
Kakak dah makin besar dan mula rasa takut. Takut air pantai sebab pasir-pasir dia kot?. Biasa mandi pool takde pulak buat drama gini. Cepat aje nk tukar swim suit dan capai pelampung. Siap arahkan kita pegang camera ambil gambar dia posing. But this time kontra sungguh. Asyik melalak pulak tu sampai tersedu-sedu. Kah kah kah.

Oh, supposely kitorang fly ke Kuching semalam. Tapi apa nak buat, belum ada rezeki lagi nak kesana. Nasib baik hotel belum book, kalau tidak berganda-ganda lah kerugian kami nampaknya. Haha. Walaupun ini kali kedua tiket flight kami burnt ke destinasi yang sama, aku yakin one day pasti kami akan sampai sana juga. Insya Allah.

Tunggu balik kampung nanti lah baru naik flight, okey kakak. ^__^

Bercerita tentang balik kampung, Insya Allah this year turn balik kampung suami. Weee! suka walaupun tahu sure nanti ada drama airmata. Tp kurang sikit kot sebab dah ada anak. Hehe. Kali ni nak apply cuti dua minggu, sebab agenda cuti raya kali ini kita ada misi jelajah secara besar-besaran. Harapnya plan menjadi. :)

13 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

aku pon this year raya semenyih dulu hehehe. aku x sentimental sgt bab2 nie. layankn aje. lgpn pastu balik johor jugak. lebih lama lagi wuwuwuw =P

nanonano said... Reply To This Comment

alahai kakak takot pantai ke??
xley geng ngn mika ler gni, ekekeke

deena awanis said... Reply To This Comment

raya belah hubby gak this year..=(

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna
Ena, mu boleh la lepas 3-4 hari balik jhr pulak
dah aku takkan 3 hari je nak balik sana kan
hahaha

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano yup, nampak gaya gitulah
dia geli kot dgn pasir2 pantai tu
:(

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@deena awanis hehe samalah deena
hopefully kurang sikitlah drama pagi raya nanti
:)

antalya said... Reply To This Comment

sama lah thn ni turn raya belah hubby. berdrama airmata dlm bilik sorang2 lah jwbnya

sweethOneY said... Reply To This Comment

Wah bestnyaaaaa dapat voucher tu. Teringin gak nak tidur situ. Hehe

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya
yun, hahaha mu pun sama berdrama jugak ke?
boleh geng ah gini
:P

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sweethOneY Izza, mu teringin jugak ke?. Nanti kalau ada offer aku roger ke mu eh? :)

Hany said... Reply To This Comment

Ann..... roger Hany gak... mak gak offer tu
hahhahahah daku pon tahun ni kena raya kat kg hubby.. layann kan aja

imkembara said... Reply To This Comment

Salam , Tumpang tanya, Voucher yang akan di beri itu berapa ye nilai nya..saya dapat call dari sepang gold cost juga ni...dia orang kata dapat nombor kita dari kementerian pelancongan...so ianya betul2 voucher takda tipu2 punya ker?

imkembara said... Reply To This Comment

Salam , Tumpang tanya, Voucher yang akan di beri itu berapa ye nilai nya..saya dapat call dari sepang gold cost juga ni...dia orang kata dapat nombor kita dari kementerian pelancongan...so ianya betul2 voucher takda tipu2 punya ker?

Post a Comment