Blogger templates

Burger MANIA : Paling mahal pernah aku makan

Kan dah kata. Pagi-pagi ni nak up entry burger. Kahkahkah.

Akhirnya malam tadi berjaya memuaskan nafsu makan dengan burger ini. Sharing sama husband dengan ratio 1:3. Bajet husband yg makan banyak?. Silap tekaan korang tu..

Lokasi di Soho, Bangi. Berdekatan petrol station Esso, kalau tak silap. Harga boleh tahan sesak nafas juga. Double ayam with cheese RM15. Hins hinss hinsss.

Tapi tak apa, mahal janji sedap. Nak kata sedap sangat tu tidakla, cuma sesedap tekak aku je. :)





Eh. Tetiba terselit gambar budak kecik ni. Hahaha.

Terima kaseh husband pasal drive-kan ke Bangi semata-mata untuk burger ini. Walaupun saya mengidam bukan pasal membawa baby. Agagaga.

9 busy bees:

Hany said... Reply To This Comment

syiok la ko
haku gak merana. sakit perot sampai ke pagi ni.
ntah mana hubby g beli burger tu pon tak tau
hahhahahaa

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Hany sangattttttt burger jalanan kan
sampai sakit perut mu makan mek
agagaga
sabo aje lah
next time kalau nk makan lagi
mu try pergi beli tpt aku beli tu ye
Insya-Allah x sakit perut punya
:)

sharEna said... Reply To This Comment

bapok mahal ann? gilo ahhh..
aku punye ritu burger king nama dia $3.70 aje. sedap gilak! RM15 kalah burger king ngn mcD weyhhh hahahha..dasatt

sweethOneY said... Reply To This Comment

:O mahalnyaaaaaaaaaaaaaaa bakpe tak beli otai punya beger je.. Mahalnya burger Soho tapi takpelah sedap kann

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna bapak siapa yg mahal weyh?
agagaga
tu laki aku tatau harga dia babe
sbb aku keluarkan 5rgt je
yg 10rgt lagi aku sorok kat poket
kekeke

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sweethOneY mek, kalau x sedap pun buat buat sedap je babe
sbb dah bayar mahal
kekeke
aku tak tahu kat mana burger otai tu
yg ni aku google je
terus pergi cari
mengidam punye pasal mengalahkan mak buyung
:P

antalya said... Reply To This Comment

eh apesal semorang dok sebok ngidam burger jalanan nih??? dah terpengaruh pulokkkk

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya biasalah yun
diorang dua tu memang pengaruh besar
hahaha

Maria Rajab said... Reply To This Comment

telan air liur..

Post a Comment