Blogger templates

Photobook sale!.

Aku tak ada apa-apa share dalam Pixajoy ni. Tapi last time masa aku buat entry tentang photobook Alia yang super murah ittew ramai juga yang bertanya. So tak menjadi kesalahan rasanya jika aku berkongsi benda best gini. Bolehlah korang melaram posing sakan dengan suami dan anak raya nanti. 


Deal yang ini aku dapat melalui email. Harga not bad, RM78 daripada harga sebenar RM155. Murah woh!. Dapat sebijik hardcover photobook, either 20 pages atau 40 pages pilih ikut suka. Kalau tak nak buat untuk raya, buat lah untuk apa-apa event lain sebab voucher ni boleh guna sampai bulan Feb 2013 kalau tak silap aku. Siapa yang interested, sila check dalam website Pixajoy.



Tentang quality kertas what-so-ever janganlah tanya aku. Sebab photobook Alia yang beli dulu pun tak submit lagi. xoxoxo. Tp aku baca review orang so far semua berpuas hati. So hopefully okay-lah. Insya-Allah.


Dengan harga RM78 tu korang boleh pilih satu di antara tiga photobook di atas. Semua comel dan menarik. Apalagis, jom beli barang sebuah-dua. Dah siap nanti kasi up satu entry. Jangan lupa link aku. Yela, aku nak tengok juga gambar posing sakan korang tuw. xoxoxoxo.



4 busy bees:

deena awanis said... Reply To This Comment

kita pun ada gak satu photobook belum submit..hehe..malas nau nak menyusun..=D

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

tak pernah ada photobook. eh aku rasa mcm ada la buat mcm pre wedding dulu tp bukan susun2 sendiri photographer yg buat. nak buat tp aku malas nak susun2 gambar tu. bila entah nak rajin. murah ni harus rembat tp malas. acene tu?

lylieiqmal said... Reply To This Comment

wah, lagi best! ari tuh ade beli satu, tp x submit2 lagi. Malas nya nk susun gambar.
Tapi masih rase nk beli lagi!

CheNamNam said... Reply To This Comment

wahh murah tuhhh,expired date pon lambat lagik...thanks for infoo..leh terjah pasni :P

Post a Comment