Blogger templates

Wishlist sebelum akhir tahun ini.

Insya ALLAH.
Semoga Allah permudahkan. :)

Ini bukanlah wishlist besar gempak-gempak punya. Wishlist yg ittew kita tunggu tahun baru lah. Hahaha. Yang ini benda biasa-biasa tapi memerlukan modal sedikit besar. 



Hijau - always be my favourite colour. ^___^



Yeah! It's Kitchen Aid Artisan Mixer. Kofkofkof.

To be honest, aku ni jaranggggggggg sangat mengidam something, dan sedaya upaya mengumpul uwang untuk merealisasikannya. Selalunya mengidam barang yang sama dengan hubster, so bila dia beli confirm dia beli untuk aku sekali. Wakakaka. Masalahnya yang diidamkan kali ini amatlah tidak sesuai sekali kalau hubby pun sama mengidam. Makanya kena lah usaha KERAS sedikit untuk mencapai cita-cita ittew.

Insya-Allah. Harapnya Allah permudah perjalanan aku mengumpul uwang. Yelah, aku mana pandai kumpul duit. Habiskan duit pandailah. Kofkofkof.

7 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

aku pvt blog.bak emel ko

nanonano said... Reply To This Comment

ewahhh wishlist nok same ngn aku jek,
wakakakak..tp aku punye kaler fink oih!!
tapi tapi tapi,
baru je g tgk, trase nk cancel la wishlist ni
dpt yg sama bsr
tp beza harga 2ribu lebih,
waaaaa baikla amek yg ratus2 ni dlu,
hold dlu yg 3k ni, huhu

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna dah pm mu kat fb
:)

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano Ehhhhh?. Aku tiru mu eh?
ok sat g aku wish mixer lain pulop
T__T

tak kisahlah mana2 mu nak pun
depend on budget
mak aku punya mixer pun 1K je babe
tp smpai la ni masih baik lagi
aku suka mitchen aid pasal aku kan slalu tgk martha stewart & nigella punye show
geram sehhh tgk mixer diorang
haha dpt sebiji best gak

aziyana said... Reply To This Comment

mengidam mixer mcm ni jugak...pdhal bukan pembuat kek tegar pun...kofkofkof

deena awanis said... Reply To This Comment

cantik2..lepas ni lagi sedap ler cake dia pakia mixer cantik.haha

antalya said... Reply To This Comment

perghhh pengsan tgk harga dia

Post a Comment