Blogger templates

Entering 4th year.

Sibuk-sibuk dengan persiapan raya, sampai lupa hari ni dah masuk minggu ketiga bulan Ogos. Selalunya time ni macam-macam plan dalam kepala. Tapi this year tak ada. Tak terfikir. Atau lebih tepat, tak ingat.

Nasib baik belum lepas. Hewhew.


Yeah. Entering 4th year. Alhamdulillah.

Semoga Allah panjangkan jodoh kita, sampai syurga. Insya Allah. Diberikan kesabaran dan redha dalam menjalani kehidupan rumahtangga. Dan semoga ada rezeki kita bg Alia adik walaupun belum tahu bila. Ekekeke.

Konon nak surprise masa birthday hubster nanti, pasal date anniversary sama dgn date birthday dia. Tapi macam payah juga sebab nk deal dgn restaurant & hotel memerlukan aku keluar masuk pulau dengan boat. Takde nya aku berani. Kofkofs.

Happy anniv in advande dear hubster. ♥♥♥♥♥♥  U infinity.

4 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

jeles sbb ko dah 4 tahun. over setahun dr aku grrrr...seb baek anak kite sebaya. eyhh?

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna ceh!. ye, aku lambat sikit. tp takpe, walaupun anak kita sebaya, anak aku tetap masuk sekolah dulu. kehkehkeh nak jugekkkkkkkkk!

nanonano said... Reply To This Comment

owhh tatao pun,
happy anni beb! haha mengom ena,

Hany said... Reply To This Comment

happy anni beb.. oo 4thn dah eh... Tahniah

Post a Comment