Blogger templates

Syaksyukka versi Putrajaya


Ok. Ini di antara menu buka puasa semalam. Hasil stress tengok gambar dari Ena & Intan Hezliyana. Hampes betul diorang ni. Ahaha. After office pergi kedai beli daging cincang. Lepas tu terus berkejaran masak. Dalam kepala rasa macam susah sangat nak buat. Tapi rupanya senang amat. :)

Ber-inspirasi-kan gambar dari blog Ena, maka aku pun google lah dan jumpa dalam blog madihaa. Dia guna kaedah bakar. Lepas tumis bawang & daging, pindahkan dalam bekas dan masuk dalam oven. Bakar sampai telur masak. 

Tu yang tengah-tengah telur separuh masak tu mmg sengaja buat pasal hubster mmg gemo sangat telur mcm tu. :)

Sebagai chef tak bertauliah, aku rasa benda ni sedap. Lagi sedap kalau makan dengan pita bread letak sos, cheese dan mayonis. Ala-ala kebab gittew.

Resepi korang google lah. Dalam blog Ena ada, blog Madihaa pun ada. Selamat mencuba!.

6 busy bees:

deena awanis said... Reply To This Comment

uit..apekah ini?

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@deena awanis Syaksyukka dear
Makanan arab
boleh refer blog Ena utk resepi
:)

sharEna said... Reply To This Comment

wahhh..makin ramai yg kena sumpahan Syaksukka aku nampaknya HAHAHAHA...gud job Ann. nampak sedap tuw. terutamanya tang telur kofsss

Hany said... Reply To This Comment

hahahha kena ada versi Uniten lak ni. kehkehkheee

sweethOneY said... Reply To This Comment

Wah berjangkit jangkit nampaknyaaaa

antalya said... Reply To This Comment

pengaruh rakan sebaya jgk ni..ada yg men try sok lusa kot hahahaha

Post a Comment