Blogger templates

Tinggal esok.

Ye. Tinggal esok je sebelum fly over-the-sea.

Flight Saturday, awal pagi. Hari ni nampaknya cuaca pagi tak berapa menyenangkan. Hujan. Tak tahu la area Sepang sana. Haha. As usual being me yang penakut naik kapal terbang. Kalau boleh seminggu sebelum fly dah start kaji tentang cuaca. Exaggerate!.
















Beg dan segala macam benda yang nak di bawa balik tak berkemas lagi. Langsung. Last week sempat kemas sikit, lepas tu Alia punggah keluar terus aku merajuk masuk bilik. Sampai la ni tak berusik beg tu. Entah. Lately cepat sangat aku sentap dengan kakak. Makin besar dia makin banyak perangai yang buat aku lelah dan semput.

Yela, faktor umur pun mungkin juga. Aku kan dah tua.

Order cheese tartlet pun aku dah limitkan max is 40 boxes. Now dah cukup. Memang minta maaf lah tak boleh nak tambah-tambah lagi. Seriously aku tak menang tangan pasal memang tangan aku yg dua ni je lah yg membuatnya. Haha. Tangan hubby mmg aku x kasi. Karang tart comel aku jd tart gergasi. Agaga.

Tp ada juga lah dia tolong. Tolong cabut cup kertas tu satu-satu. ^__*

Seriously aku rasa senak. Rasa tak cukup 24 jam sehari. Oh, duit raya hr tu dapat tukar RM5 je. Tu pun dah pakai sikit pasal nak pulangkan duit lebih orang yang bayar tartlet. So makin surut. Nak tukar duit lain entah bila ada masa.

Nak pergi ambil stock ubat-ubat Alia dekat klinik. Tak sempat. Nak beli stokin Alia. T-shirt dan pijama lagi sikit. Pun tak sempat. Hubster bising bising tak pergi beli jeans dan barang dalam lain. Tak sempat. Aku nak cari handbag, wallet untuk MIL. Tak sempat. Nak tambah cookies raya untuk bawa balik Sabah. Tak sempat. Nak tulis checklist barang apa nak beli untuk masak pagi raya. Tak sempat.

Haihhhhh. Sekarang aku sakit kepala pasal pening fikir kenapa tak cukup masa.

Okla geng. Petang ni ingat nak balik awal pasal nak dulukan perkara yg penting. Ubat Alia. Until then. :)

3 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

kesian ko dah tua yer Ann hahaha...

ko byk tido sgt kot.tu psl x sempat sokmo kihkihhh

make time ok! at least for something important lah. insyaAllah boleh punyer. still got time...

selamat raya kat Sabah hewheww

afni+hafiz=dani said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Ann =D

antalya said... Reply To This Comment

slmt hari raya beb

Post a Comment