Blogger templates

Welcoming September!

Sekejap sangat dah masuk third quarter of 2012. Tak lama lagi tahun baru. 2013. Syukur tak banyak sangat resolution this year. Kalau tidak matilah tak terkejar. 

Cuma berharap sgt hajat yang satu itu terlaksana. Moga Allah permudahkan.

Banyak perkara berlaku dalam bulan Ogos. Tanpa jangkaan. Sungguh, Allah itu sebaik-baik perancang. Semoga kami sentiasa dilimpahi dengan rasa redha dan sabar. 

 
Happy Anniversary husband!. Tak sangka dah 4 tahun kan. Maaf kalau selama ini ada kekurangan dalam rumahtangga kita. I try my best to give you the best. Kaklong Alia pun dah besar. Maybe this is the right time for another baby. Amacam?. Kofkofss.

And, Happy 33 monthsary kakak baby!. Semoga kamu bertambah sihat dan sentiasa di bawah lindungan Allah. Mummy & ayah will always sayangkan kamu. That week ms kamu sakit tu memang ada sikit kejadian-kejadian tak seronok. Pasal kita semua stress kamu sakit tak baik-baik.

Hopefully, this time kamu akan terus membaik. Insya-Allah.

Tiga bulan lagi awak akan turns 3. Cepat betul awak besar. Mummy plan nak organize majlis untuk awak nanti. Itu pun kalau diizinkan Allah. Dan ayah juga. Moga-moga murah rezeki mummy, ye nak. :)


4 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

jgn lupe jemput aku =D

happy 4th anni too...

nanonano said... Reply To This Comment

happy anniversary beb

antalya said... Reply To This Comment

babe, ntah2 alia tak sihat sebab sampukkan benda kt gold coast morib aritu kot? nk try telek2 kat ustaz yg ubatkan Iskandar tak? boleh cuba insyaallah

asna cute said... Reply To This Comment

happy anniversary! =))

Post a Comment