Blogger templates

New ride at home

Hokey.

Now sexcited update blog pasal dah tak berapa susah hati. Kalau tidak, bibir muncung boleh sangkut baldi. T__T

Alia dah 3 hari tak pergi sekolah. And teacher langsung tak ada call/sms tanya. Ok aku buat tak kisah. Now stay rumah dengan bapak-nya. Syukur walaupun bapak-nya kerja macam itu, still tak ada masalah nak cuti jaga anak sakit. Bos pulak yang suruh. Harap bos aku?. Ada surat hospital depan mata pun belum tentu dia nak percaya.

Nasib badan.

Dan kakak, getting better. Alhamdulillah. Semalam dan hari ini masih belum masuk ubat demam lagi. Means, demam sikit-sikit sudah kebah. Hopefully kebah terus jangan datang-datang lagi.

Kerja pun dah kembali normal. Sebab dah melepasi DEAD-line. Kalau tidak nak pandang kawan sebelah pun payah *hamboi.pandang.twitter.boleh.pulak.kau.ya*

Actually nak cerita pasal new ride kakak. Dah beberapa bulan ni aku asyik keluh kesah pasal pagi-pagi kena carry toddler berat 14kg. Dengan bag school dia dan handbag aku. Kadang-kadang termasuk sekali bag bekal bfast kami.

Hasil penjualan Combi Well Comfort lama kakak tu pun dah lama tersadai dalam bank. Asyik risau kalau terguna. So lepas searching kat LilWhiz dan Mybbstore *which end up tak beli dr situ juga* kitorang gantikan dengan Combi Quickkids. Simple and lightweight. Sesuai untuk emak-emak kurus mcm aku. Kehkehkeh.




Ok kakak. Satu hutang dah habis. Now mummy nak search for new school, and also great deal untuk celebrate birthday kamu next yr ok sayam.


4 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

beli pon akhirnya...
eyh mane buggy aku beli x sampai2 neh grrrr

antalya said... Reply To This Comment

stroller mya jgk yg tak laku huhuuu

nanonano said... Reply To This Comment

awat xbeli buggy je??

Hanani said... Reply To This Comment

bestnya kakak dah ada new ride

Post a Comment