Blogger templates

Headache. Headache. Headache.



Lately kerap sakit kepala. Memang mengganggu tugas harian dan kehidupan. Especially tugas sebagai mak-mak. Pantang dengar bunyi TV kuat sangat. Pantang tengok rumah sepah sikit. Pantang dengar Alia dan bapak-nya main kejar-kejar terjerit jerit kat hall. Semua kasi kepala aku bertambah sakit.

At one time, Alia masuk bilik tgk aku yang sedang baring selepas marah-marah. Dia bilang. "Mummy janganlah marah-marah. Kesian kakak". Terus sendu hati aku nangis macam aku yang kena marah. Sob sob.

Aku agak migraine. Pasal 2-3 months back doc kata mcm tanda migraine. Makan ubat terus lega. Tapi takkan tiap kali sakit nk telan ubat. Pity my kidney. 

So this week masuk minggu ketiga. Tp minggu ni paling worst pasal incuded muntah-muntah dan diarrhea. Durian crepe kemana, blue velvet kemana. Nasib baik malam tadi sempat siapkan RV cupcake utk customer. Itu pun simple deco.

Hopefully bukan penyakit bukan-bukan. Pls, doakan kesejahteraan kita ye. And oh, sila jangan buat andaian bukan-bukan. Insya-Allah cik P will come on time. :D


Surah Al-Waqiah, Ayat 19.
Maksudnya:
"Mereka tidak merasa pening kepala dan tidak pula mabuk dengan sebab menikmatinya. "



6 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

owhh mcm ena kne dlu? better g cek, ntah2 drh tggi
biarpon ko kurus je mne tahu kn? :p

Ann Ilias said... Reply To This Comment

blood pressure Insya Allah okay
pergi clicin ms migraine hr tu 100/80
so normal rasanya

sharEna said... Reply To This Comment

laki aku pon ade migraine yg sampai muntah2 klu kena. kesian dia. tp x selalu sgt la kenanya tu. kdg sbb dia lambat mkn or panas sgt. ko kena detect penyebab ko start sakit kepala babe..cari puncanya & elakkan

btw aku tgh sakit kepala skrg sbb flu..arghh..esok mc camni haha

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

Macam tu lah bila usia makin meningkat nie ek.heheee...
Btw...semoga kembali sihat seperti sediakala ye.pray for u

aziyana said... Reply To This Comment

ann, nk suggestkan product shaklee utk sakit2 kepala, ostematrix dan bcomplex.. 2 vitmain ni mmg khas terutamnya utk migrain. if nk tahu details2 pasal 2 vitamin ni, boleh pm yana..member pun ade kes mcm ann ni, ana suggest product yg sma

Hany said... Reply To This Comment

semoga mummy sihat cepat ya... patut la senyap jee

Post a Comment