Blogger templates

Second Photobook. And it's from Pixajoy. Again.

Hoyeah!.

Seriously aku currently in hurry menyiapkan satu lagi photobook yang dibeli 5 bulan lalu. Huh. lama betul kena peram. Kesian.

Sekali pagi tadi belek-belek voucher terperasan pula due date is on the 2nd of January 2013. Aiseh!. tak dapat lah nak buat untuk birthday dan holiday sempena birthday kakak sayam. Huhu. Kena masuk list as birthday present ah gitu kakak. Yg penting list ayah yerp. Mwehehe.


Haha. Tajuk tak boleh blah.

Yelah. Zaman aku dulu dah ada dah photobook ni. Tapi tak masuk dalam budget sebab oh-mai memang bahei betul. Haha. So photog hasilkan gambar dan album yang sangat-sangat biasa. So bila terjumpa balik CD zaman kegemilangan dulu, terus terfikir nak buat je photobook ni. Walaupun penat, dan letih, dan pening nak susun n edit gambar bagi orang cerewet seperti aku.

14 pages lagi sebelum siap. Fuh fuh. Lepas tu boleh hantar order dan tunggu 7 days for delivery. Senang dan kachang!. 

Thanks Pixajoy. Looking forward to have other promotion from u. Soon. :)

1 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

nak jugakkkk, tgh kumpol gmbar dlu boley gtu??

Post a Comment