Blogger templates

The first photobook EVER!


Semalam, first impression bila tengok workstation sendiri setelah hampir 10 hari tak jumpa, is a bit excited. Actually bila dah nampak parcel baru excited sebab memang lupa a week before dah submit order untuk photobook yang sudah berkurun terperam dalam pc. Gila lama peram dari bulan Julai lagi. Haha.


Seriously dah mula jatuh hati dengan koleksi sebegini. Alah, beli yang murah-murah aje dik non. Setakat nak simpan untuk belekan dan tatapan kendian hari nanti. Mana lah tahu kalau-kalau hard disk buat perangai terus dia takmo kasi view semua gambar yang kita simpan dr zaman dahulu kala, idak ke sedih nangis tak berlagu hoi. *ehem. mcm kes diri sendiri. lalala*


Sudahlah aku dalam mode bersedih pasal rindu anak yang sekarang ini bergembira membuat onar dirumah neneknya di Johor ittew. At least gambar ni semua jadi pengubat rindu eceh!. Honestly aku tak sangka yang kakak boleh ditinggal sebegini lama. Tanpa aku dan ayahnya. Walaupun sejam sekali telefon aku berdering dengar suara yang sama. Habislah bil telefon nenek awak Alia oi.


Oh. Bercerita tentang photobook ini, aku beli during Groupon sale, RM36 tak silap. Pixajoy. So far aku puas hati dengan hasilnya. So next maybe will buy some more from Pixajoy juga. Hard cover photobook looks great, cuma RM55. Nak grab tapi urut dada dulu pasal ada lagi satu tak siap lagi. 


Now rasa nak pergi bercuti selalu, or having another baby so that dapat buat photobook lagi. Boleh?. Ahaks!. Planning vacation on Alia's third birthday nanti In sha Allah. Nak capture banyak-banyak-banyak gambar dan buat photobook lagi. Ah betul betul kemaruk dah ni. And, bercerita tentang having another baby, kita hold dulu for three months. Ai kan menurut perintah doctors eheh.


So, for mommies yang tertambat dengan hasil photobook we ols ni, sila lah terjah deals di Bigsale. Ada 2-3 deal for photobook if i'm not mistaken. Yang murah-murah saja lah yang penting hasilnya gempak kans. :)

9 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

mcm nakk...tp gmbar2 ai dr camera cabuk je, boley ke terima :(

Hanani said... Reply To This Comment

bestnya. Dari aritu nak wat photobook asek delay je.

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano camera cabuk means??
alah mu, ckp camera cabuk bukan bole pakai
ahaha
yg penting size dia beb
yang kecik2 sangat (mcm yg pernah mu upload dlm fb/blog) mmg tak dapekla kan
:)

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Hanani buatlah nani
beli yang murah2 je
:)

sharEna said... Reply To This Comment

aku x rajin nk edit.. dah pernah try..tp x minat...end up lupekan niat..klu ade orang rajin buatkan mmg aku upah aje ^^

MaR said... Reply To This Comment

ala...besnyer...nak jugaklah

myra miraei said... Reply To This Comment

gamboo kiteww ngan alia pon adelaaaa ^___^

aziyana said... Reply To This Comment

daku dh terlepas photobook ni..beli coupun tp tak redeem..best tak? huhuuh

antalya said... Reply To This Comment

pi wat gambo pasport kt fotozoom aritu pon tertarik gak ngan photobook.tp tak berani nk tanya price hahaha

Post a Comment