Blogger templates

Yummy Mummy Bakery


Hew hewww.


To be honest, rindu dah nak pegang mixer, loyang dan gentel fondant. Walaupun tak se-terror mana, at least basic tu ada lah. Setakat nak cover 1-tier cake dgn basic deco, should be no problem. In sha Allah.

Tapi kan, i'd made up my mind. I think i will not continue the "so called part-time-business" ini. Tiada alasan kukuh. Cuma sebab nak rest and give more time to husband and Alia. Some more, someone will be going to be a student back. So me kena jadi full-time supporter lah kan. And and and, being me yang mmg pantang dengar orang nak sambung study, terus search course MBA dekat IPTA dengan harapan dapat join sekaki. Thanks to Mr. Google hiks!. Not now, maybe six months after he enroll.  :)

Last project will be a birthday cake for Alia. In sha Allah.

Well. Tomorrow holiday. Hari ni pun yang datang office suku dari sepatutnya. Ramai yang habiskan annual leave, maybe?. Oh!. Aku walaupun ada case pasal cuti Hari raya dulu, still manage to carry forward 4 days. HAHAHA. Evil laugh *kalau-boleh-nak-gelak-depan-muka-si-tuttt*

See boss, I've told you right?.


0 busy bees:

Post a Comment