Blogger templates

3 Years of LOVE -- Happy third birthday sayang mummy!

Salam.


Terlebih pencahayaan. Salahkan handphone canggih mummy. Kofkof.

Actually, ini baru betul her birth date mengikut Gregorian calendar. Sebelum ni, ada dlm satu entry aku wish sebab ikut kalendar Islam. Alia Kaiyisah was born on the 1st January 2010 bersamaan 15 Muharram 1431H.

Apa pun, Selamat Hari Lahir kesayangan ayah & mummy, & Happy New Year readers!.

No no. This year, macam tahun lepas juga. No birthday celebration big-big one for you. Sekali dulu cukuplah kan. Walaupun masa tu awak belum lagi pandai berjalan *sayang dress chantek Lovely Lace ittew* but pictures will tell you the stories. 

This year, ayah & mummy plan buat makan-makan dekat tadika awak je. In sha Allah this Friday. Harap kakak dan kawan-kawan enjoy the party, the cake, the goodies yang ayah & mummy made special for u guys. :)

Then, end of month kita holiday occay!. Holiday dekat dekat dulu lah sebab ayah dah caras kita punya budget untuk pergi jalan jauh jauh. Lagipun mummy tau awak bukan suka jalan jauh duduk dlm kenderaan lama-lama. Macam ayah. Huh, tak rock langsung. 

So once again. Happy 3rd year of life. Semoga Allah permudah hidup awak dan dikurniakan kesihatan yang baik. Menjadi anak solehah untuk ayah, mummy, nenek, atok, pakcik, makcik-makcik, and the so-called future cousin nanti. In sha Allah. Amin.


**Ouh. I dah nak jadi makcik. What should i call myself?. Cik Ann?. Maklong?. Haha. Congrats dear brother & sister. Hopefully the pregnancy will smooth sailing till delivery. Amin.



12 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

happy 3rd bufday kakak!
bru 3y eh? nape aku rase dia mcm dh bsr sgt,mcm 4y je,haha...

cira said... Reply To This Comment

la... kakak ngan misha sebaya lah eakk.. ingatkn kakak lahir bulan 12.. hihihi

happy 3rd birthday kakak.. :)

Hany said... Reply To This Comment

selamat bertambah usia ya kakak... semoga menjadi kakak yang baik

Fahreen Fredo said... Reply To This Comment

3 tahun dah ye? Happy Birthday kakak!

Semoga jadik anak yang solehah, sehat sejahtera dan menggembirakan ibubapa. Moga berjaya dunia akhirat ya? :)

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

selamat hari lahir Alia

Julia Abdul said... Reply To This Comment

happy 3rd birthday kakak...muahssss

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Julia Abdul TQ anT Julia! Muahhh to you & Icha too. :D

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@NURUL JAMIAN thanks anT Nurul :))

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Fahreen Fredo Amin amin amin. Thanks for the du'a Reen. :)

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Hany In sha Allah anT. Entah bila agaknya dapat jadi kakak in real. Hehee

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@cira Yela, sama. Baby 2010 kan. Now dah tak baby lagi dah, n Micha nak jd kakak soon, :)

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano haha. mu nampak badan dia besar kot eh?. kekeke. hakikatnya masih 3 y.o. :))

Post a Comment