Blogger templates

Celebrating her 3rd birthday

Today bangun at 7am terus minta mandi. Ajaib. Cari baju pink gambar Minnie Mouse. Panties pink yang juga bergambar Mickey & Friends. Lepas tu terus tuju fridge, buka dan say "Mummy! Cake kakak!".

Mummy senyum. Dia tahu hari ini special. Hari potong cake dia dengan kawan-kawan. :)

6 inches Rainbow cake with Mickey Mouse figurine


Simple goodies for friends. Chocolate, jelly dan swiss roll sahaja. Plus ada stationery set di situ. Grab during sale di Alamanda last month. Suka tengok lubang hidung rhino tu, eh rhino ke hippo?. Ehehe. 


Yang di-RAI-kan

Have a blast birthday sayang!. Balik nanti confirm banyak cerita nak bagitahu mummy & ayah. :))

8 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

besday party utk kwn2 blogger momy xde ke?

MaR said... Reply To This Comment

cantik lah kek.......

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya Tak ada lah anT. Tahun ni macam tahun lepas juga, no celebration big-big one for me T___T

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@MaR tqvm anT Mar ",))

evyn4ever said... Reply To This Comment

lamanya tak jumpa ko ann..:(

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@evyn4ever itulah, mu pun asyik menyepi je plus aku nowadays tak berapa free nak socialize dgn korang. huhu. nantilah kita cari one fine day untuk jumpa k! :)

nanonano said... Reply To This Comment

jgn lupe akuu!!

Hanani said... Reply To This Comment

nampak best je kek kakak..anT is suka

Post a Comment