Blogger templates

Public Hol

Supposed today adalah public holiday, but kena kerja since our dateline jatuh pada hari Isnin, dimana Isnin ada full day courses utk we olls.

Pasrah!.

Thank God cuma half day. Memang patut pun sebab datang kerja free of charge. Kesian Alia. Pagi-pagi nangis tak kasi mummy pergi work. Nasib baik ayah pun sama cuti. Oh, petang after solat Jumaat we olls ada dating untuk claim our 3d 2n hotel voucher. Cant wait for our next holiday on March. In sha Allah. 

Tunggu we-olls ye sahabat. Memang aku claim cake banyak-banyak dari mung! Ekekeke.

3 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

semacammmm je bunyi, mu nak request ngn sape tu hoih??
errr hotel ni mcm kt afrika selatan je aku pernah nmpak

antalya said... Reply To This Comment

hotel kt mana ni wehh

deena awanis said... Reply To This Comment

kahkahkah..na terasa dah tu ann..=)

Post a Comment