Blogger templates

More free seats on Air Asia. Yeay!.



Hewhew. To be honest, memang tengah menanti promo AA. 

Almaklumlah. Mak is budget traveller. Dengan dua lagi badan yang nak dibawa. Eh. Bukan tak boleh kalau jalan berdua dengan husby je, tapi euww rasa tak best sebab tak cukup korum. 

Lagipun, anak masih seorang. Selagi boleh di bawa, akan ku bawa ke mana pun pergi. Eheh!.

This time, macam promo hari tu juga. Date travel and destination not provided. Biasa ah, AA kan suke benau buat seperais. Tahu-tahu je nanti, pukul 12.15am semua tix dah sold out. Kah kah.

Takpe. Aku percaya pada rezeki. Kalau ada rezeki, adalah. :)

Mana destinasi kali ni?.

Eheh. Kalau travel date lajak sampai next year (Jan/Feb) aku ingat nak bawa kakak dan suami terchenta pergi salam dengan Mickey Mouse. Kalau ikutkan omong-omong AA tu, free seats means kita just bayar airport taxes and fuel je. Roughly around RM600 return for 3 peoples. Good deal, huh?.

Kalaulahhhhhhh.

Bak kata aku, AA kan full of surprises. Haha. Nantikan aje lah.


3 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

wahhh disneyland

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya In sha Allah, kalau ada rezeki babe :)

sweethOneY said... Reply To This Comment

Yayyyy jom pergi cuti cuti !

Post a Comment