Blogger templates

Al kisah hyperthyroid.

Assalamualaikum.

Dear reader(s). Fuhhhh, today kesat-kesat peluh pasal risau dengan result thyroid test yang kami ambil last 5 weeks. Suppose kena call after week 6 tp den tak sabo nak tunggu. Lama sangat dah ni control makan, even result tak tahu lagi mwehehe. Over khen.

Alhamdulillah, through phone call dengan Dr Zahid (or Zahidi?. suara tak clear, doc tu tooooo soft spoken) - Dr kata result at border line. At the moment memang free from any thyroid problems.

Cuma memang kena jaga-jaga. What makes me more happier is that, kitorang dah boleh starts concieve at any time. Mwehehe. Sebelum ni mmg takut nak conceive, doc cakap macam macam kasi kitorang takut sampai tahap letak dagu atas meja.

Apa pun kalau conceive nanti mmg kena buat test lagi. To make sure mmg I'm free from thyroid.

In sha Allah, kalau ada rezeki. ;)

All and all, doakan rezeki kami pula ye. Eh, not now. Maybe after honeymoon kita orang yang entah keberapa kali di Vietnam, Nov ni. 

Ceh. Takde kelas langsung honeymoon kat Vietnam. Kehkehkehhh.

6 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

lambat lagi woi bulan 11 hahahaha

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna Haha, takpe babe. Yg penting mmg tahu aku free from those problem, boleh conceive dgn senang hati. Alhamdulillah

Hany said... Reply To This Comment

Syukur.... selamat ber"honyemoon"

antalya said... Reply To This Comment

wait! honeymoon nov? make baby after that? wohooo lambat nye lg tu. xpe xpe kasi rahim berehat dulu thn ni yer

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya Haha. Lama lagi wei nak tunggu Nov. Tp takpe, aku sedia menunggu miahaha

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Hany Alhamdulillah babe. Thank you. Mu pun selamat berhaneymoon juga, in less than 4 weeks mihmih

Post a Comment