Blogger templates

Berdua baik, tapi bertiga lebih baik ^__^

Assalamualaikum.

Fuhhh, masuk hari ke lima berjauhan dengan si anak. Rinduuuuuu sangat tapi everytime call, Alia macam tak pedulikan diriku, terus tak jadi nak rindu, haha. Bila tanya hubster rindu anak tak, boleh pulak dia jawab, biasa jew.

Sakit hati i oll.

Memang lain sangat rasa bila anak not around. Kain baju seminggu tak cuci. Dapur langsung tak berasap, kecuali semalam lunch hour daku masak maggi kari. Tiap tiap malam keluar after solat Maghrib, pergi entah kemana-mana. First night alamanda, then Tesco, The Mines, ulang Alamanda balik kahkah. Pathetic sangat khenn.

Sedang belek-belek Lumic Underwater camera. Konon nak ambil gambau time snorkeling ler ni haha

Btw esok pagi pagi after Subuh nak drift balik Johor. Ada majlis kecil untuk si adik bakal ustazah ittew, dan juga sebab nak ambil Alia balik semula ke Putrajaya. Haihhh, mesti nanti dia sokmo claim rumah nenek best sebab boleh download. Huhu, yelah nak, rumah mummy takde internet laju macam rumah nenek. Pasrah.




6 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

motip gmbr yg last tu???
senyum sumbing sgt sbb dpt jumpe anak? ke sbb nkg hpliday? ke sbb dpt camera baru? kohkofff :p

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano Hohhh!. Jeles lettuwww.
Itu adalah senyum untuk semua sebab yang mu dah berikan tadi. Kofkofssss

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

Orang tengah berhoneymoon tu na.. ;)
Maya pun haritu seminggu duduk s.alam
Tapi, baru 3 hari dah cakap nak balik. Kesian mommy, rindu maya katanya.hmmm...

Maimun Razali said... Reply To This Comment

wah honeymoon yeah hehehheee.....

aziyana said... Reply To This Comment

ape lagi...masa ni lah nk hanimun puas2!

antalya said... Reply To This Comment

kita mak2 je yg rindu lelebih kt anak tu. si anak langsung tak rasa apa coz lg syok n seronok dok ngan nenek. eh mya pon ada request gak nk dok kg ngan nenek dia tau.sedang pertimbangkan hahaha

Post a Comment