Blogger templates

Salam Aidilfitri

Yeah akhirnya ada entry after sebulan lebih senyap sunyi. Blog membisu sekejap kehkeh.

Gambar pinjam dari pacik Google kehkeh

Dikesempatan ini daku mewakili diri sendiri dan ahli keluarga (?) mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua geng-geng UB khasnya dan seluruh geng blogger amnya. Dengan ucapan kalau makan ketupat rendang jangan lupakan daku i perantauan. Dush!.

Haha. Ok serious. Salam Aidilfitri utk semua geng. Pada yang baru nak start journey petang ni or tonight macam kami, drive safely. Doa naik kenderaan jangan lupa baca. Semoga kamurang semua selamat sampai ke destinasi.

Actually entry ni terhasil sebab aku terlalu mengantuk. Ye, masih di office hahah.

Tahun ni giliran beraya di Johor. Semangatnye lain macam sikit. Betul-betul lain macam pasal tahun lepas kitorang tak beraya langsung case kakak warded due to fit dekat Semporna on the first Hari Raya. 

Akibat ke-trauma-an ittew maka tahun ni hubs seorang membawa diri balik ke Sabah on Sunday. Sokaylah sebab dia juga yang tak kasi kami berdua balik. Tunggu anak dara dia besar dan kuat sikit. Now pun asyik sakit. Takpe, Allah uji sebab Dia sayang :)

Ok all, maaf zahir batin andai selama kita kenal dan berkawan ada perkataan/perbuatan yang menyinggung perasaan korang. Jangan lupa after cuti update gambar baju-baju raya korang yang glam ittew hokey!.


0 busy bees:

Post a Comment