Blogger templates

Assalamualaikum.

Almost 1.5 months blog dalam keadaan hibernate. Mood raya melampau sangat kan, sampai nak masuk Raya Haji dah pun.

Well, life goes on like always. Walaupun things not all goes as planned, Alhamdulillah hubs always be there to give his support, to kept calm and to give his shoulder to cry on.

Ewah. Macam tajuk lagu.

Anyway, kakak Alia cantik masih lagi stay kampung with her beloved atuk, nenek & those mokciks. Dah start sekolah dekat school Cikgu Toksu, which is also her nenek almost a month. Alhamdulillah nothing bad happens in terms of her health. Nenek kata ubat tak laku haha. Thanks Allah for grant her with good health. 

Esok sil & families akan sampai from Tawau. Dengan sebab hubs minta tolong jagakan Alia pasal tak jumpa babysitter. Rasa sedih pula nak pisahkan Alia with her nenek, maybe tunggu Alia habis her convocation day at school, early Nov nanti baru bawa dia balik Putrajaya semula. Yeah, anak I umur 3 tahun nak convo dah you all, emaknya tunggu umur 21 tahun baru nak merasa. Kesian.

Bercerita tentang berita gembira, Alhamdulillah masih bertahan even sometimes berlaku juga benda tidak sepatutnya. Dengan keadaan yang tidak fit, migraine, the continuous low blood pressure, the excessive production of saliva (which I hate mostttttttttttttttttt!) memang life jadi tunggang terbalik. Thanks Allah cause memudahkan perjalanan kerana kakak cantik stay at kampung so mummy have more time to rest.

No one knows I am expecting except most blogger moms dekat Whatsapp & families (maybe after this other moms boleh expect, kot?). Belum sampai masa nak reveal sebab doc still treat my case as threatened miscarriage. Tunggu lah few more weeks. Yeah, after two miscarriages, and one undergo for dnc, I really hope the baby will survive. In sha Allah. Doakan yek?.

OKlah. That's all for now. Rindu kakak cantik pasal dah dua minggu tak jumpa. This week, in sha Allah, mummy balik and hugs you many-many ok kakak?.

2 busy bees:

~daRLee ZuRiS~ said... Reply To This Comment

Mommy strong, baby pun strong. Insyaallah, baby nie akan selamat melihat dunia nanti :)
Take care, babe!
Btw...congrats ye. Pandai korang cari geng ramai2 thn depan ye

nanonano said... Reply To This Comment

taking care, unsabar nk tggu perot mu membesar dgn jayanye. hehe

Post a Comment