Blogger templates

Upcoming holiday.


Bakal terbang ke Saigon in less than 5 days. Barang satu apa pun tak pack lagi. This time not like the other holiday yang pernah kami pergi. Tak ada semangat langsung. Selalunya a week before bag dah parking sebelah pintu.

Tapi ni baju still berlonggok atas katil. Dalam bilik kosong to make sure takde org nampak betapa bersepahnya rumah i oll kihkih.

Holiday kali ini bakal disertai oleh kesemua sista(s) dan juga omak ayah den, except little brother yg baru menimang cahayamata. Alhamdulillah ada rezeki depa nak ikut sekali walaupun flight pergi kami berlainan. As usual I opted for early morning flight atas sebab-sebab yang korang pun dah muak nak dengar ^__^. 

Alia seperti selalulah kan, asal cakap nak naik flight je sebut takut takut. Tak macam anak orang lain yang kemain excited nak fly. Menurun dari aku kot, eh?. 


6 busy bees:

Hany said... Reply To This Comment

semoga percutian kalian selamat pergi dan selamat pulang. take care diri kamu tu ya ammi ann

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

selamat berholiday beb. Yang Raina pulak lain suka naik kapal terbang. ni baru balik holiday dah ajak aku naik kapal terbang lagi. tapi aku mana larat tengah sarat ni. hihihi

sharEna said... Reply To This Comment

ann, belikan aku ciku besar taw. hrpnya ada musim la. nak dlm 10 biji gitu. nanti claim duit kat aku k =D

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Hany Tq babe. Makin dekat nak pergi makin rasa x sihat pulak. Haihhh

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@NURUL JAMIAN Tq babe. Haha Alia menurun dr emak dia lew ni. Takut gayat seme ada tp kalau AA advertise sale, kita yg selok nak beli kofkof

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna Baik mam. Nanti aku belikan hopefully lepas la nak bawa balik Malaysia. Kalau tak lepas, aku nawa balik gambar je ke mu ok?. Kihkoh

Post a Comment